Prijavite se na radionicu „Vještine za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji“!

Uključeni ste u poljoprivredni sektor i dolazite iz neke od RIS zemalja? Želite unaprijediti svoje vještine za razvoj novih proizvoda? Pozivamo vas da budete jedan od 50 odabranih sudionika u programu EIT Food NPD Skills.

Na današnjem tržištu hrane projekti razvoja novih proizvoda ključni su za postizanje uspjeha te za razvoj tvrtki. Stoga je radionica „Vještine za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji“ jedinstvena prilika za dobivanje najnovijih znanja o trendovima u prehrambenom sektoru, sastanak s profesionalcima iz sektora, upoznavanje sa stvarnim slučajevima iz industrije te postajanje stručnjakom za razvoj novih proizvoda u prehrambenoj industriji.

Traži se 50 sudionika različitih iskustava, iz različitih zemalja, koji će prisustvovati online treningu za stjecanje znanja o alatima, tehnikama i metodologijama koje se koriste u procesu razvoja novih proizvoda u prehrambenoj industriji. Nakon pet dana ne samo slušanja, već i stjecanja iskustva praktičnog korištenja alata i tehnika u simultanom okruženju, sudionici će biti spremni pokretati, planirati, izvršavati, nadgledati i kontrolirati projekte koji imaju za cilj razvoj i marketing novih proizvoda i usluga te uvođenje inovacija na tržište prehrambene industrije.

Cilj radionice je pretvoriti vaše ideje u akcije!

Radionica se održava od 13. do 17. rujna 2021. godine. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE , najkasnije do 16. srpnja 2021. godine. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-pošte na ivana@tera.hr, na broj telefona 031 251 019 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Lokacija