Meetup „Tourism out of the box“

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Priča jednog poduzetnika – Solana Nin – Priča o soli“.

Solana Nin već 1500 godina proizvodi sol, a njihova polja soli jedinstveni su spoj sunca, Jadranskog mora i bure s Velebita.  Sanja Stamenić Oštrić, direktorica marketinga i razvoja poslovanja Solane Nin, otkriti će vam tajnu njihovog uspjeha. 

Meetup je namijenjen svima koji se žele upoznati s njihovom pričom. Dio je programa rada HUBa koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija.  Osnovni cilj je razmjena iskustava i korisnih informacija između postojećih poduzetnika i onih koji to žele postati.

Meetup se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Ukoliko želite dobiti pravovremene informacije o HUBu i njegovim programima, pretplatite se na naš newsletter putem obrasca na dnu stranice.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 58.683.119,88 kuna, od čega 100 % financira Europska unija bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Razdoblje provedbe projekta je od 1. 4. 2020. do 1. 12. 2023. godine.

Više informacija i postupak prijave potražite na sljedećoj poveznici.

Lokacija