Konferencija na temu inovacije kao pokretači društva u okviru manifestacije Tesla&Friends

Povodom 165. obljetnice rođenja Nikole Tesle i Dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacija, održava se tradicionalna manifestacija Tesla & friends.

U okviru višednevnog događanja HAMAG BICRO i Europska poduzetnička mreža jedan je od suorganizatora konferencije „Tesla u Zagrebu“ na temu Inovacije kao pokretači društva, koja se održava 12. srpnja od 10:00 do 15:30 sati u Hotelu International.

Konferencija za cilj ima predstaviti izumiteljski uspjeh Nikole Tesle, ukazati na značaj inovacija i inovatora kao pokretača razvoja u svim društvenim područjima, kao i ukazati na značaj koji nacionalni velikani poput Tesle i suvremeni inovatori imaju na nacionalni identitet i promociju pojedine zemlje te predstaviti modele poticanja inovacijske kulture u Republici Hrvatskoj. Konferencija će uključiti i teme:  pokretanje inovativnosti u poduzetništvu, uspješno i etično poslovanje, održivi razvoj i zelena energija, zaštita okoliša, pokretanje startup poduzeća i dr.

Sva događanja, osim svečanog programa u Hotelu Esplanade (ulaz uz pozivnicu) otvorena su i besplatna za građane, a za program u Tehničkom muzeju Nikola Tesla potrebno je prethodno rezervirati besplatne ulaznice na blagajni muzeja. Više informacija, uključujući program možete naći putem poveznice http://www.unt-genius.hr/blog/index.php

Lokacija