Zašto se ljubav prema Email marketingu neće nikada ugasiti?

Webpower Adria, na ovim prostorima djeluje već 5 godina sa uredom u Zagrebu i Beogradu te uslužuje sad već gotovo 100 klijenata. Kao vrhunski stručnjaci u Email i SMS marketingu ovaj mjesec organiziraju edukativnu i korisnu konferenciju pod nazivom „In love with Email marketing“ .

U protekloj godini, broj klijenata koji koriste njihov software i uslugu, znatno je narastao jer se interes za direktan personaliziran pristup kupcima i korisnicima sve više povećava, a jedan od najboljih načina kako pristupiti tim kontaktima je upravo putem emaila.

Ovaj besplatni #Emailmarketing event, u trajanju od sat i pol vremena s početkom u 9:30h, sastojati će se od dva djela, a započeti će s predavanjem na engleskom jeziku keynote speakera Nizozemca Rick de Wita, su-osnivača nagrađivane Nizozemske agencije 100%EMAIL i 100% driven koja pruža usluge vođenja email kampanja i savjetovanja na projektima email automatizacije.

U panel raspravi koju će moderirati Dragan Petric, glavni urednik Bug.hr, svoja iskustva iz prakse te odgovore na mnoga zanimljiva pitanja saznati ćemo od sljedećih renomiranih stručnjaka iz retail, e-tail, turističko-hotelijerske i medijske industrije:

Ivana Kovačevića, SofaScore & Grape Group

Nataše Dević, Lider media d.o.o, Event Manager

Petra Milevoja, Maistra d.d., Internet Sales and Marketing Director

Željka Radina, Pevex d.d., Head of Direct Marketing 

Prijaviti se možete i ovdje na linku ili direktno poslati upit za dodatne informacije na 
marketing@webpower.hr  

Pripremite svoja pitanja i vidimo se uskoro na #email događaju mjeseca! 

Link na event: Webpower Adria - Online Event

Lokacija