Tehnike za stvaranje konkurentnih proizvoda i usluga

Pozivamo vas na seminar Tehnike za stvaranje konkurentnih proizvoda i usluga

Četvrtak, 11. svibnja 2023. od 10:00 do 12:00 sati

Na današnjem brzo rastućem tržištu, gdje iz dana u dan raste ponuda novih proizvoda, nastaju nova poduzeća i generiraju se nove ideje, više nije dovoljno samo nuditi kvalitetne proizvode i usluge. Potrebno je ponuditi nešto drugačije, privući pažnju kupaca, konkurirati na tržištu s originalnim idejama i zadržati poziciju ispred konkurencije.

Kako bi to ostvarili nužno je stvoriti sustav iskorištavanja znanja i kreativnog potencijala vlastitih zaposlenika, ali i iskorištavanja znanja i ideja iz okruženja jer je tada obim rješenja za proizvode i usluge znatno veći.

Na radionici „Tehnike za stvaranje konkurentnih proizvoda i usluga“ polaznici će imati priliku na konkretnim primjerima saznati na koji način mogu primijeniti tehnike za poticanje kreativnosti u svojem poslovanju te u budućim izazovima s kojima će se susretati.

Seminar je namijenjen vlasnicima i menadžerima poduzeća koji žele uspješnije konkurirati na tržištu vlastitim proizvodima i uslugama te ključnim osobama u proizvodnji i osobama koje rade na osmišljavanju ponuda kako bi naučenim tehnikama povećali stupanj kreativnosti u poslu.

Više informacija pronađite ovdje.

Lokacija