Poziv na 7. poslovne susrete hrvatskih i austrijskih metaloprerađivačkih tvrtki

Sektor za međunarodne poslove, Sektor za industriju i održivi razvoj HGK i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju 7. poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 10. studenoga 2021. s početkom u 9 sati (registracija od 8.30) u hotelu ACADEMIA u Zagrebu, Ul. Ivana Tkalčića 88.

Cilj ovih susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama prema u prilogu naznačenom interesu. Ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo Vas da popunite online prijavni obrazac.

Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom/opcionalno engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 4. studenoga 2021. 

Po zaključenju roka prijava, iste ćemo dostaviti austrijskoj strani koja će izvršiti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore. Napominjemo da je sudjelovanje za naše članice besplatno, a raspored pojedinačnih razgovora odabranih hrvatskih tvrtki dostavit ćemo 8. studenoga.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Aniti Stipić u Sektoru za međunarodne poslove HGK (tel. 01 456 1783, e-mail: astipic@hgk.hr)

Lokacija