Poslovni razgovori na Sajmu Elmia Subcontractor u Švedskoj

Europska poduzetnička mreža 10.-13. studenog organizira virtualne poslovne razgovore pod nazivom ELMIA Subcontractor Connect.

Elmia Subcontractor je važan sjevernoeuropski sajam za podizvođače u prerađivačkoj industriji kao i za njihove klijenate, a održava se svake godine od 1975 u sajmskom izložbenom centru Elmia. Ove godine B2B susreti održat će se online kao mjesto okupljanja kupaca, menadžera, istraživača i dobavljača iz cijele Europe. Kroz kratke, učinkovite i individualno prilagođene poslovne sastanke možete stvoriti temelje za sutrašnje vrijedne poslove.

Tko može sudjelovati:

Kupci

Da bi se poboljšala poslovna vrijednost za sudionike, poseban fokus stavljen je na kupce kojima je omogućeno besplatno sudjelovanje na B2B razgovorima.

Dobavljači

Da bismo udovoljili zahtjevima kupaca, moramo pronaći širok raspon visokokvalitetnih dobavljača iz sljedećih područja; automobilska, građevinska oprema, kamioni / autobusi, medicinska, namještaj i ostale industrije.

Dobavljači će također moći zatražiti sastanke s kupcima, ali zahtjev za sastanak bit će otvoren kraće vrijeme. Ako ste se već prijavili kao izlagač za Elmia subcontractor 2020 i zadržat ćete rezervaciju za 2021. godinu, sudjelovanje u Matchmakingu je besplatno. Ako niste registrirani izlagač i želite sudjelovati, trošak iznosi 3.000 SEK (oko 288 EUR).

Više informacija, registrirane profile i upute za registraciju možete pronaći ovdje:

Kontakt osoba:
Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija