Mala škola poduzetništva za žene - početni modul

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu 

Mala škola poduzetništva za žene - početni modul

Obzirom na trenutno stanje u državi i svijetu zbog virusa Covid-19, početni modul Male škole poduzetništva za žene će se održati virtualno putem Zoom aplikacije.

Na još jednom izdanju početnog modula "Škole", 40-tak novih polaznica imati će priliku doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje biznisa. Od birokratskih procedura poput prikupljanja potrebne papirologije, biranja imena firme i odabira knjigovodstvenog servisa do konkretnih tržišnih vještina poput formiranja cijene, otvaranje weba, javnog nastupa i marketinga. Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice vlastitih firmi i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole 'dječje bolesti' i izbjegnu početničke greške. 

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva. Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja koja će se održati virtualno: 7. 16. 21. i 28.10.2020.

PROGRAM DOGAĐANJA

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Polaznice koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će potvrde o sudjelovanju.

Kontakt u HGK:

Irena Spahić
tel: 01/4561639   
email: ispahic@hgk.hr

Lokacija