RIGA FOOD 2022 – Hibridni B2B poslovni razgovori

Europska poduzetnička mreža organizira hibridne B2B poslovne razgovore pod nazivom RIGA FOOD 2022, koji će se održati 7.-9. rujna 2022. godine, u Rigi, Latvija, namijenjene proizvođačima, pružateljima usluga i dobavljačima novih proizvoda i inovativne tehnologije u prehrambenoj industriji.

Događanje pruža mogućnost pronalaska novog tržišta, upoznavanje s novim tehnologijama i inovativnim rješenjima, razmjenu iskustva i praćenje aktualnih tržišnih trendova.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, uz napomenu da će se za otkazivanje nakon 7. rujna kao i nesudjelovanje na dogovorenom sastanku naplatiti u iznosu od 150 eura.

Detaljnije informacije i upute za sudjelovanje dostupne su na stranici događanja putem koje je omogućena i registracija sudionika ovdje.

Rok za prijavu i dogovaranje B2B sastanaka je do petka, 9. rujna 2022. godine.

Prilikom registracije unesite Vaš interes na tržištu (Marketplace), kako bi ste bili prepoznati od strane potencijalnih sugovornika na poslovnim razgovorima te sugeriramo da kontinuirano provjeravate registrirane sudionike kojima sukladno Vašim interesima možete direktno putem platforme uputiti zahtjev za B2B sastanak.

Lokacija