Međunarodni susreti start-up tvrtki u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Europska poduzetnička mreža u suradnji s BIRD poduzetničkim inkubatorom i Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije poziva vas na besplatni međunarodni susret poduzetnika koji će se održati u srijedu, 07. srpnja 2021. godine u 18.00 sati, u Poduzetničkom centru Krapinsko-zagorske županije.
Događanje će započeti pozdravnim govorima, a nastavit će se govorom tehnološkog poduzetnika i ulagača Francoisa Mazoudiera.  Gospodin Francois Mazoudier, koji je sudjelovao u razvoju osam tvrtki te se pridružio start-up-to-NASDAQ projektu inicijalne ponude dionica, ujedno je i investitor. Kroz svoj investitorski vijek prikupio je preko 200 milijuna dolara investicija za start-upove.
Prijavu, program i više informacija o događanju International B2B Matchmaking Event možete pronaći putem poveznice.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Susret poduzetnika (B2B matchmaking) je popratno događanje petodnevnog programa The International Fundraising Bootcamp Week  koji će se održati od 5. do 9. srpnja 2021. godine.

 U okviru spomenutog programa, tehnološki poduzetnik i ulagač Francois Mazoudier i njegov tim mentorirat će start-up poduzetnike na temu privlačenja investicija, uključujući i vještine prezentiranja ideja tzv. pitching, koji često ima presudnu ulogu u dobivanju investicije. Više informacija o programu The International Fundraising Bootcamp Week možete pronaći putem  poveznice.


Lokacija