Međunarodna izložba o vodama i okolišu SMAGUA 2023 i B2B poslovni razgovori

Pozivamo sve zainteresirane tvrtke da prijave svoje sudjelovanje na B2B poslovnim razgovorima, koji će se održati u okviru SMAGUA 2023, 26. Međunarodne izložbe o vodama i okolišu, u Zaragozi, Španjolska, u razdoblju od 7. – 8. ožujka 2023.

Događanje će okupiti vodeće tvrtke i stručnjake u području industrije voda i okoliša te stručnjake s kojima će biti omogućen neposredni kontakt i pružiti uvid u najnovije tehnologe, opremu i sustave za upravljanje ovim ključnim resursom.

Glavna područja u fokusu događanja: obrada i skladištenje vode; obrada i gospodarenje otpadom; instrumenti, analiza i automatizacija; navodnjavanje; energetski okoliš; čišćenje i održavanje ulica; obnova energije i čvrsti materijali; sanacija onečišćenih tala; onečišćenje zraka i pročišćavanje plinova i druga područja.

Prijava sudjelovanja vrši se putem poveznice.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a rok za prijavu je do 3. ožujka.

Organizatori događanja su Konfederacija poduzetnika Aragona (CEOE Aragon) i Tehnološki institut Aragona (ITAINNOVA) u suradnji s Izložbenim centrom u Zaragozi i HGK kao koordinatorom Europske poduzetničke mreže Hrvatska te drugim partnerskim institucijama u okviru EEN mreže.

Lokacija