Poslovni susreti s tvrtkama iz njemačke pokrajine Turingije

U sklopu projekta EEN - Europske poduzetničke mreže, a u organizaciji Industrijske i trgovinske komore Erfurt iz Turingije i partnera, planirani su poslovni susreti s njemačkim tvrtkama iz predmetne pokrajine, koji se održavaju 5. lipnja u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Ljudevita Gaja 1, s početkom u 9.30 sati.

Zagreb je dio trodnevne turneje njemačkih tvrtki zainteresiranih za suradnju u metaloprerađivačkoj industriji, IT sektoru, OIE, digitalizaciji te poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji. Ključne teme susreta bit će pronalazak dobavljača ili kooperacijskih partnerima, ali i potencijali nearshoringa te tema kvalificiranih radnika.

Tvrtke iz Turingije pratit će predstavnici Državne razvojne agencije Turingije i Industrijske i trgovinske komore Erfurt. Profili tvrtki zainteresiranih za poslovne susrete uz istaknuti interes za suradnju nalaze se u pratećim materijalima, kao i program susreta.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a krajnji rok prijave je 1. lipnja 2023. Prijava za sudjelovanje je direktno putem web stranice organizatora: https://www.goduni.de/registration-1

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfpopis tvrtki iz turingije.pdf (63,58 kb)pdfprogram croatia leg v1 ah.pdf (221,46 kb)