EKOLOŠKE I DOBRE PČELARSKE PRAKSE U EKO-REGIJAMA

TERA Tehnopolis od prošle godine provodi EU projekt namijenjen pčelarima. „beeB – promicanje izgradnje mostova suradnje u pčelarstvu kroz inovativne i participativne metode stručnog usavršavanja“ projekt je koji postojećim i potencijalnim pčelarima pomaže u stjecanju vještina u ovom području uporabom inovativnih i prilagodljivih metoda stručnog usavršavanja koje se temelje na ekološkim i dobrim pčelarskim praksama.

TERA uloga u projektu je vrlo važna: pružiti poduzetničku edukaciju aktualnim pčelarima i onima koji to tek žele postati. U cilju upoznavanja s projektom, projektni partneri organiziraju događaj „Ekološke i dobre pčelarske prakse u Eko-regijama“ za sve pčelare, tehničare, poljoprivrednike, udruge, javne službe i sl. Zbog aktualne COVID-19 pandemije, događaj se organizira online5. veljače 2021. godine, u trajanju od 9:30 do 13:30 sati.

  Cilj je ovog događaja promovirati projekt i njegove rezultate te potaknuti raspravu o ekološkim i dobrim pčelarskim praksama, utvrditi ciljeve i potrebe sektora, s posebnim naglaskom na ciljnu skupinu projekta – obiteljske i žene pčelare. U sklopu događaja će prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor TERA Tehnopolis, održati prezentaciju na temu „Kako svoj pčelarski posao učiniti konkurentnim?“. Ostale teme i cjelokupni program događaja nalazi se OVDJE

Sudjelovanje na događaju je besplatno, uz obveznu prethodnu registraciju. Registrirati se možete najkasnije do 31. siječnja 2021. godine putem slijedeće poveznice.

Lokacija