Akceleracijski Bootcamp, vol. 3

Imate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali niste sigurni ima li potencijal? Treba vam stručna pomoć kako bi ju dodatno razradili?

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci poziva vas da se prijavite na Akceleracijski Bootcamp.

Što je Akceleracijski Bootcamp?

Akceleracijski Bootcamp je trodnevni online program provjere i unapređenja vaše poduzetničke ideje kroz cikluse edukacija i mentoriranja, kako bi bila korak bliže spremnosti za izlazak na tržište.
Najbolji timovi će dobiti mogućnost sudjelovanja u RCK HUB-u.

Što je RCK HUB?

RCK HUB je besplatni šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija i koji je namijenjen svima koji imaju:

- ideju koja je po nečemu posebna ili nova u odnosnu na postojeća rješenja (inovativna)
- već razvijenu novu tehnologiju koju žele plasirati na tržište

Sve ideje i tehnologije moraju biti primjenjive u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Kome je namijenjen Akceleracijski Bootcamp?

Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji imaju ideju ili tehnologiju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva. Možete sudjelovati pojedinačno ili u timu.

Što vas očekuje?

Bootcamp će se odvijati u razdoblju od 4.10. do 6.10.2022. Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Conceptboard

Prijavite se na sljedećoj poveznici.

Lokacija