Turizam svjetskih mora – značaj edukacije u razvoju potrebnih kompetencija

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerima, STEP RI d.o.o., FMTU – Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU, poziva vas na Meetup „Turizam svjetskih mora – značaj edukacije u razvoju potrebnih kompetencija“.

Stjepan Žužić, krčki kapetan na Oceania Cruises, kruzing tvrtki koja je poznata po svom sofisticiranom pristupu putovanjima, ispričat će nam svoj put od časnika broda zaduženog za osoblje do kapetana. Govorit će nam o značaju i ulozi posade na brodu te će se osvrnuti na ulogu edukacije u razvoju kompetencija za suvremeno tržište rada te na što bi se trebalo fokusirati u narednom razdoblju s obzirom na današnje potrebe i buduće trendove.

Meetup je namijenjen svima koji se žele upoznati s pričom kapetana Žužića. Dio je programa rada HUBa koji djeluje u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija.

Meetup se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT– Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Više informacija na sljedećoj poveznici.

Lokacija