Connect Day 21 - Spajanje startupa s korporacijama i investitorima

3. svibnja 2021. - virtualni događaj, radionice i poslovni sastanci

6. svibnja 2021. - poslovni sastanci

12. svibnja 2021. - Radionica i poslovni sastanci

Connect Day okuplja korporacije, mala i srednja poduzeća koja teže inovacijama i suradnji sa startupima, kao i investitorima koji traže mogućnosti ulaganja u startupe.

Unatoč propisima Covid-19 i digitalnoj organizaciji, prošlogodišnji je događaj postigao velik uspjeh s više od 700 izravnih internetskih sastanaka. Ove godine je ponovno organizirano internetsko događanje kako bi se svaki sudionik mogao pridružiti bez obzira na trenutna ograničenja.

Događanje kojemu je svrha spojiti potencijalne suradnike ima brz i efikasan alat koji omogućuje 

online poslovne susrete

Kako biste prezentirali svoju tvrtku u najboljem svjetlu, svakako obratite pažnju na izradu svog profila, a posebnu pozornost posvetite rubrici Marketplace.

Jasno napisani profili generiraju znatno više zahtjeva za sastanke s potencijalnim partnerima. Savjetujemo i da budete pro aktivni u slanju zahtjeva za sastanke što vam može osigurati puno veći broj sastanaka, a samim tim i veću mogućnost ostvarenja poslovne suradnje. Zahtjevi za sastanke mogu se slati do 01.svibnja 2021., a više detalja o zakazivanju i upravljanju sastancima možete dobiti ovdje

Više o programu možete pročitati na linku.

Registrirajte se za sudjelovanje na događanju do 30.travnja 2021.

Sudjelovanje je besplatno!

Za sve dodatne informacije obratite se na:

Maja Škoda, HAMAGBICRO
Sektor za razvoj i podršku korisnicima 
E-mail: Maja.Skoda@hamagbicro.hr
Tel: 01 4891841


Lokacija