Otvorene prijave za buduće poduzetnice - Mala škola poduzetništva za žene "Osnovni modul"

PRIJAVE ZA RADIONICU SU ZATVORENE ZBOG POPUNJENOSTI MJESTA


Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju Ciklus radionica na temu

MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE - OSNOVNI MODUL

Radionice će se održati on-line, 03.-24. veljače 2021.

Cilj ovih radionica je pružiti budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje će se tek upustiti u svijet poduzetništva, dobit će pregled informacija i praktičnih savjeta koje su im potrebne za tako veliki korak.

Predavačice na radionicama koje su također su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva, iza sebe imaju zavidno iskustvo poslovanja koje će na zanimljiv način podijeliti sa polaznicama.  

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se zbog još uvijek aktualne epidemiološke situacije održati on-line putem aplikacije ZOOM.

Detaljan program  radionica možete pronaći ovdje te se online prijaviti putem poveznice.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a bit će omogućeno onima koje se prijave za cijeli ciklus i dostave svoje prijave najkasnije do 28. siječnja 2021. godine. Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da što ranije pošalju svoju prijavu, a registracija sudionica obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome.

Napomena:

Osnovni modul namijenjen je isključivo poduzetnicama koje još nemaju vlastitu tvrtku.
Za one iskusnije, koje su na početku svoje poduzetničke karijere, nakon osnovnog modula biti će organiziran napredni modul sa prikladnom tematikom.

Veselimo se Vašem dolasku!Lokacija