Croatia Innovative Enterprise Week 2020 - OTKAZANO DO DALJNJEGA


OTKAZANO DO DALJNJEGA

U okviru Hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, Europskom komisijom (EK), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskim institutom za inovacije i tehnologiju (EIT) međunarodnu konferenciju Croatia Innovative Enterprise Week u Dubrovniku.

Konferencija će se održati od 1. do 2. travnja 2020. u hotelu Lacroma u Dubrovniku te će predstaviti najnovija postignuća s područja umjetne inteligencije, informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT) te energetike.

Dvodnevni program obuhvatit će predavanja vrhunskih međunarodnih stručnjaka, poduzetničke panel rasprave, razmjenu dobre prakse, uspješne međunarodne poduzetničke priče te gospodarske susrete (B2B).

Umjetna inteligencija je ključan pokretač ekonomskog razvoja Europske unije, a područje na kojem se očekuje njezin značajan utjecaj je i održivi energetski razvoj. Do 2050. Europa bi trebala postati ugljično neutralna, a  Green New Deal otvara široki prostor poslovnih prilika za inovativno poduzetništvo.

Na konferenciji će biti više od 300 sudionika među kojima će biti međunarodni stručnjaci iz područja umjetne inteligencije, visoke tehnologije i energetike, investitori, predstavnici fondova rizičnog kapitala, predstavnici znanstveno-istraživačkih institucija, međunarodni i lokalni mali i srednji poduzetnici, predstavnici vlade i ministarstava, predstavnici poduzetničkih potpornih institucija, te predstavnici Europske komisije. Tijekom konferencije bit će predstavljeni najnoviji načini primjene umjetne inteligencije u praksi te će zasigurno biti mnogo prilika za umrežavanje.

Više informacija i prijave putem poveznice.


Lokacija