29.04.2019, 14:19

Završen još jedan ciklus Male škole poduzetništva za žene

Hrvatska gospodarska komora i Europska poduzetnička mreža u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena završila je Malu školu poduzetništva za žene - napredni modul.

Ovaj ciklus je bio namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebene dodatne vještine. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobile su savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Škola je bila organizirana jednom tjedno kroz 4 tjedna u travnju i pokrivala je razne teme kao što su: Kako prodati svoj proizvod/uslugu, Kako se pripremiti za javni nastup, Analiza financijskih izvještaja, Javni nastup i dr. 

Predavačice i predavači su u poduzetništvu već duži niz godina pa su iz svog iskustva odgovarali na pitanja i dali odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Polaznice su imale priliku unaprijediti svoje znanje i vještine sudjelovanjem na praktičnim radionicama i rješavanjem kreativnih zadataka.



Na kraju škole su, u ime organizatora, Mijo i Ivana podjelili diplome (potvrde o sudjelovanju) svim  polazinicama. Na jesen ćemo opet organizirati Malu školu poduzetništva za žene, osnovni i napredni modul.