03.06.2011, 12:36

SMEPASS - besplatna savjetodavna podrška tvrtkama

SMEPASS – Naučite biti uspješni

SMEPASS je zajednički projekt Europske Unije i Republike Hrvatske. Njegov je osnovni cilj pružiti praktičnu podršku u potpunosti prilagođenu malim i srednjim hrvatskim poduzetnicima (najviše 250 zaposlenih) kako bi poboljšao njihovu konkurentnost na hrvatskom ali i na izvoznim tržištima.

SMEPASS nudi besplatnu, direktnu, ‘jedan na jedan’ podršku malim i srednjim tvrtkama kroz individualno strukturirane projekte nudeći svakoj tvrtki najviše 20 dana stručnog savjetovanja. Kako bi se poboljšala konkurentnost pojedine tvrtke, fokus podrške je na marketingu, razvoju proizvoda i izvozu te na upravljanju kvalitetom, unapređenju i kontroli.

U potpunosti podržavamo program i savjetujemo članove da posjete Internet stranicu SMEPASS-a na www.smepass.hr i ispune vrlo jednostavan obrazac za prijavu ili nazovu besplatni info telefon na 0800 8581.

SMEPASS-ov poziv za prijave pokrenut je sredinom svibnja i već je privukao veliki interes kao i velik broj prijava iz svih regija, industrija te različitih vrsta proizvodnih i uslužnih tvrtki u Republici Hrvatskoj.