30.03.2018, 11:10

Seminar "Kako zaštiti svoj proizvod ili uslugu", Rijeka, 29.5.2018.

STEPRI u Rijeci organizira 29.5.2018. seminar na temu Kako zaštiti svoj proizvod ili uslugu.

Polaznici će saznati kako se zaštititi od „curenja“ povjerljivih informacija te kako zaštititi proizvod na tržištu od kopiranja kako bi poduzeće vratilo uloženo i ostvarilo rast i razvoj.

Na stvaranju proizvoda ili usluga u svakom poduzeću radi više zaposlenika s pristupom povjerljivim informacijama. Svaki se uspješan proizvod i usluga pokušava kopirati od pojedinaca koji žele ostvarili zaradu na lakši način.

Kako se zaštititi od „curenja“ povjerljivih informacija? Kolika šteta može nastati ako ključna informacija dođe u krive ruke, u krivo vrijeme? Kako zaštititi proizvod na tržištu od kopiranja kako bi poduzeće vratilo uloženo i ostvarilo rast i razvoj? Sudionici će imati prilike čuti odgovore na ova i druga pitanja.

Veliki broj vlasnika tvrtki i menadžera dosad se našlo u situacijama koje su ih potaknule na traženje učinkovite zaštite.

Predavanje bi Vam trebalo pomoći u kvalitetnom informiranju o opasnostima i mogućnostima.

Predavanje je namijenjeno primarno rukovoditeljima malih i srednjih poduzeća.

Sadržaj

  • Interakcija zaposlenika u stvaranju vrijednosti u poduzeću u odnosu na potrebe tržišta
  • Ugovorni odnos iz radnog prava i klauzule povjerljivosti
  • Intelektualno vlasništvo, prava i formalni oblici zaštite
  • Mogućnosti pretvaranja vrijedne imovine u utržive proizvode ili usluge
  • Ostali oblici zaštite proizvoda i usluga

Predavač

Neven Tamarut imenovan je direktorom za razvoj poslovanja u STEP RI znanstveno- tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci d.o.o u veljači 2009. na kojoj poziciji i danas radi kao odgovorna osoba za razvoj inkubacijskih programa za osnivanje i razvoj tvrtki utemeljenih na novim znanjima i inovacijama. U sklopu radnog mjesta g. Tamarut se usavršava u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja te korisnike STeP Ri-a savjetuje u sklopu programa potpore. G. Tamarut ima od prije 11 godina radnog iskustva poslovanja i upravljanja u komercijalnom sektoru u maloprodaji, veleprodaji te distribuciji u organizacijama s preko 2.500 zaposlenika. G. Tamarut ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a u lipnju 2010 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti.

Prijavite se na edukaciju Kako zaštititi svoj proizvod ili uslugu – prijave još nisu otvorene

Za sva pitanja vezana za edukaciju obratite nam se na step-ri@uniri.hr