26.01.2016, 12:02

Rezervacija vezova online

HGK ŽK Split je uz pomoć partnera u Europskoj poduzetničkoj mreži osigurala tvrtki Dalmatia Charter iz Trogira predstavljanje talijanskim marinama svoj interaktivni nautički vodič koji omogućuje rezervaciju vezova online.

Ovaj jedinstveni portal za nautičare, ali i sve brodove koji se nađu u potrazi za vezom u marinama, predstavili su 19. siječnja u gospodarskim komorama Venecije i Trsta.

Na predstavljanju je sudjelovalo nekoliko direktora talijanskih marina te predsjednika udruženja čije su članice više od 70 marina Regije Veneto te Trsta i Gorice.

Naime, rezervacija vezova online u marinama, novo je softversko rješenje koje za marine diljem Europe kreiraju hrvatskih programeri. Uz rezervaciju vezova, nude i rješenja za specijalne zahtjeve klijenta.

Inovativno rješenje za sve nautičare naišlo je na dobar prijem talijanskih partnera koji su već na prvom predstavljanju izrazili zainteresiranost za ovu uslugu.

Kao nastavak započete suradnje, ovom su prilikom već dogovoreni sastanci na sajmu Boat show u Düsseldorfu. Tvrtka je izrazila oduševljenje mogućnostima koje im nudi Komora u internacionalizaciji poslovanja.

Nakon uspješnog predstavljanja u Italiji, tvrtki će se osigurati i pronalazak partnera na Cipru i u Portugalu.