30.04.2018, 10:45

Razmjena u sklopu programa Erasmus za mlade poduzetnike od sada moguća i izvan Europe

Uspješna provedba programa Erasmus za mlade poduzetnike donosi značajan iskorak koji Program širi globalno te omogućuje svim zainteresiranim sudionicima razmjenu izvan granica Europe. Naime, novi poduzetnici sa sjedištem u Europi će moći odabrati dodatne željene destinacije u Programu koje uključuju SAD, Singapur i Izrael.

Novi poduzetnici koji su se već prijavili u Program mogu samostalno mijenjati željene destinacije u svojim prijavama ili uz pomoć svojih posredničkih organizacija. Također, novi poduzetnici koji su već imali razmjenu u sklopu Programa, u mogućnosti su sudjelovati u razmjenama izvan granica Europe pod uvjetom da i dalje zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti te da su podnijeli novu prijavu u Program. Novi prijavitelji u Program mogu imati samo jednu razmjenu u COSME zemljama ili u novim destinacijama Programa izvan Europe.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u programu Erasmus za mlade poduzetnike, možete se javiti na broj telefona 031/ 251-009, e-mailom na: ured@tera.hr ili osobno u prijemni ured Tera Tehnopolisa na adresi Trg Lj. Gaja 6 u Osijeku. Dodatne informacije nalaze se na web stranici: www.tera.hr.