14.10.2016, 15:25

Pula Boat Fair kao mjesto poslovnih susreta

U sklopu 7. međunarodnog sajma brodske opreme Pula Boat Fair već tradicionalno, održani su međunarodni poslovni susreti u organizaciji HGK Županijske komore Pula i Europske poduzetničke mreže.

Ove godine, poslovni razgovori okupili su pedesetak sudionika, poslovnih subjekata iz čitave Hrvatske, iz Italije, Srbije, Slovenije i Turske. Upravo zbog toga poslovni razgovori u sklopu Pula Boat Faira pružaju iznimnu priliku za kvalitetno sektorsko umrežavanje i kreiranje novih poslovnih prilika i mogućnosti.

Sudionik poslovnih razgovora ove je godine bila i Uljanik Grupa. Jedan od ciljeva pulskog brodogradilišta jest da se što više hrvatskih dobavljača i proizvođača uključi u zahtjevan proces izgradnje specijaliziranih brodova kakve Uljanik proizvodi.

- B2B sastanci izvrstan su način da se približimo novim potencijalnim dobavljačima i pružateljima usluga. Konkretno, Uljanik Grupa je u konstantnoj potrazi za novim kvalitetnim partnerima koji usluge i proizvode mogu isporučiti i u roku i u kvaliteti. U sklopu ovih razgovora može se upoznati vrlo širok spektar ljudi iz sektora specijaliziranog za proizvode koji nama trebaju. Stoga mislim da je to pohvalna inicijativa koja bi se trebala prakticirati češće. U svakom slučaju, Uljanik u što većoj mjeri nastoji angažirati hrvatske proizvodne kapacitete – istaknuo je predstavnik Uljanik Grupe na poslovnim razgovorima Marko Hrelja.