09.12.2011, 09:44

Prvi međunarodni sajam razvojnih i investicijskih projekata

Najavljujemo održavanje Prvog međunarodnog sajma razvojnih i investicijskih projekata koji se održava u Splitu od 07. do 11. ožujka 2012. pod okriljem 17. međunarodnog sajma GAST u zajedničkoj organizaciji tvrtke Sajam Split d.o.o. i Javne ustanove ReraSD za koordinaciju i razvoj SDŽ. Prigodom ove najave objavljena je i posebna ponuda za izlagače.

Sajam razvojnih i investicijskih projekata gospodarstvenicima, poslovnim asocijacijama i predstavnicima lokalnih uprava iz cijele Hrvatske, ali i zemalja u regiji - Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna gora, Makedonija, Slovenija i Italija, omogućava prezentaciju investicijskih projekata te privlačenje domaćih i stranih investitora.

Međusobnim povezivanjem i stvaranjem partnerstva na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou stvaraju se platforme za prijenos znanja i iskustva, koordinacija aktivnosti i kapitalizacija iskustva kao dodana vrijednost za investicijske politike razvoja.

Kroz sajamsku manifestaciju povezat će se investicijska ponuda, investicijska potražnja i institucionalni nivo u poticanju razvoja regija. 

Sajam je namijenjen razvojnim agencijama, gradovima, općinama, županijama, gospodarskim komorama i turističkim zajednicama, gospodarskim zonama, državnim tijelima i institucijama - investicijskim fondovima i investitorima i financijskim institucijama, agencijama za nekretnine, konzultantskim firmama, strukovnim udruženjima i obrazovnim institucijama.

Prvi međunarodni sajam razvojnih i investicijskih projekata osvojio je međunarodno srebrno odličje na 36. hrvatskom salonu inovacija s međunarodnim sudjelovanjem INOVA.

Ovom prigodom, u zajedničkoj suradnji tvrtke Sajam Split d.o.o., Saveza za energetiku Zagreba i Društa inovatora Sigma, objavljena je i posebna ponuda za izlagače koju možete dobiti slanjem upita na info@croenergo.eu.

Više informacija o 17. međunarodnom sajmu GAST odnosno 1. međunarodnom sajmu razvojnih i investicijskih projekata možete dobiti posjetom službene web stranice sajma www.gastfair.com.