11.02.2013, 10:27

Promocija franšiznog poslovanja u Hrvatskoj

CEPOR - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva provodi projekt Promocija franšiznog poslovanja u Hrvatskoj uz potporu Civil Society Small Grants Program-a Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Cilj projekta je promocija američkih franšiza - Hard Rock Cafe, EmbroideMe, Plan Ahead Events, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors, IZON Global Media, Re/Max, Sign-A-Rama, KFC Corporation, Cheeburger Cheeburger, Office 1 SuperStores International, Dairy Queen i Precision Tune Auto Care - potencijalnim ulagačima u Hrvatskoj.

 Projektom su planirane četiri termina radionica koje će se održati u:

 

Puli          - 15. ožujka 2013.    – IDA  Istarska razvojna agencija IDA

Splitu       - 22. ožujka 2013.    – CEPOS Centar za poticanje poduzetništva i obrtništva

Osijeku    - 28. ožujka 2013.    – Centar za poduzetništvo Osijek

Zagrebu   - 5. travnja 2013.      – CEPOR  Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva

Radionice će obuhvatiti teoretski dio o franšiznom poslovanju, te predstavljanje američkih franšiza zainteresiranih za širenje na hrvatskom tržištu. Polaznici radionica dobit će i publikaciju „Franšiza – u pitanjima i odgovorima” koja sadrži sve detaljne podatke o navedenim američkim franšizama te odgovore na najčešća pitanja o franšiznom poslovanju. 

Elektronsku verziju publikacije moći će se preuzeti od ožujka ove godine na internet stranicama CEPORa i poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Zainteresirani se mogu javiti na kontakt tel. 01 2305263 ili mail: deterovic@cepor.hr.