29.09.2021, 11:34

Prijavite se na događaj EIT Food Awareness day koji se održava u sklopu izložbe Budi uzor®/Inova® 2

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, u sinergiji s European IP Helpdesk i projektom TERA SAPO II organizira EIT Food Awareness day pod nazivom „How to facilitate innovative start-ups in agribusiness?“. Događaj će se održati u okviru međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2021. dana 14. listopada 2021. godine od 10:00 sati putem internetske platforme Zoom. Suorganizatori događaja su Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft, EIT Food HUB Mađarska i Startit, EIT Food HUB Srbija.

Glavni je cilj ovog događaja podizanje svijesti relevantnih nacionalnih dionika o aktivnostima EIT zajednice te o s njima povezanim mogućnostima suradnje. Govornici su svjetski stručnjaci iz brojnih područja, a tijekom događaja raspravljat će se o raznim temama. Neke od njih su uloga zaštite intelektualnog vlasništva u razvoju inovacija i poslovanja, digitalizacija poljoprivrede i prehrambene industrije, kako sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (engl. VET) doprinosi razvoju poduzetništva, raznolikost u prehrambenoj industriji, uloga i aktivnosti digitalno-inovacijskog centra TERA, uloga lokalnih poduzetničko-potpornih organizacija u stvaranju okruženja za razvoj poduzetništva itd.

Ciljna skupina obuhvaća širok spektar sudionika, od studenata do poduzetnika koji posluju u odgovarajućim sektorima. Događaj će biti organiziran na engleskom jeziku, a za više informacija kontaktirajte nas na adresu e-pošte ivana@tera.hr ili se prijavite putem prijavnog obrasca na ovoj poveznici što ranije jer je broj mjesta ograničen.