18.09.2020, 15:36

On-line konferencija „Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize"

Pozivamo vas na online konferenciju Međunarodne mreže žena koja će se održati 14. listopada 2020.s početkom u 10 sati preko aplikacije ZOOM.

Konferenciju organiziraju Međunarodna mreža poslovnih žena, Zaklada Konrad Adenauer i Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske.   

Ovogodišnja konferencija Izazovi žena u poslovanju za vrijeme krize održati će se online s obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID 19.

S obzirom da je naša konferencija regionalnog karaktera te će na njoj sudjelovati žene iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kako bi podijelile svoja iskustva u poslovanju u uvjetima krize, online konferencija je jedino moguće rješenje.

Teme ove konferencije su iskustva žena u regiji, prednosti i nedostaci rada od kuće, izazovi s kojima se žene susreću i što se može učiniti da se ta situacija popravi, što moramo mijenjati i otkuda trebamo krenuti, kakve su nam opcije i kakva nas budućnost čeka.

Je li 2020.godina prijelomna godina i trebamo li resetirati sebe i ekonomiju, vrijednosti, razmišljanja i krenuti u nekom drugom smjeru? Kakva nas budućnost čeka?

Također, Zagreb je 22. ožujka 2020. pogodio i razoran potres, a što o tome kažu žene koje se bave gradnjom i zelenim biznisom te kako obnoviti grad poslušajte na našem trećem panelu. Konferencija je besplatna uz prethodnu prijavu na mreza@mrezazena.com i više o njoj možete pronaći na mrežnim stranicama.

Kontakt u HGK:

Irena Spahić
tel 4561639
e-mail: ispahic@hgk.hr