23.02.2017, 11:07

Održavanje Sajma franšiza, financijskih i konzultantskih usluga u Opatiji


HGK-Županijska komora Rijeka 7. i 8. lipnja 2017. godine po treći puta organizira Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) na novoj lokaciji, u hotelu Kvarner, na samom moru u srcu Opatije te ovim putem poziva sve zainteresirane tvrtke da posjete sajam. Do promjene lokacije sajma došlo je zbog potrebe franšizera da na izložbenom mjestu proizvedu i ponude svoje artikle što je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner sada i omogućeno.

FEC je prvi takav specijalizirani sajam na području Primorsko-goranske županije te želimo da postane tradicionalan a dobri dojmovi izlagača i posjetitelja poticaj su i obveza da sajam svake godine bude što kvalitetniji.

U sklopu Sajma planirano je održavanje znanstveno-stručne konferencije o temama vezanim za franšizu, financijske, savjetodavne i ostale djelatnosti koje će se predstaviti na Sajmu.

Namjera je da se kroz dva dana Sajma, predstave uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te pružatelji financijskih i konzultantskih usluga, potencijalnim franšizerima. Na taj način poduzetnici, na jednom mjestu, dobivaju cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

Stoga pozivamo sve koji razmatraju opcije o investiranju u franšizno poslovanje, a sami nemaju vlastite poslovne ideje da posjete Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na tel 051 209 123 te na e-mail info-fec@hgk.hr, a svakako posjetite i mrežne stranice Sajma http://fec.hgk.hr