29.11.2021, 11:42

Održana Regionalna konferencija EEN partnera u Sarajevu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator BITNET konzorcija u okviru projekta Europske poduzetničke mreže, zajedno sa svojim regionalnim partnerima, organizirala je Regionalnu konferenciju EEN za Jugoistočnu Europu u Sarajevu, u hotelu Hills na Ilidži, 04.11.2021. godine.

Na ovom velikom, tradicionalnom događaju okupilo se 70 sudionika iz 5 zemalja regije s ciljem da se unaprijedi suradnja među regionalnim partnerima i konzorcijima Europske poduzetničke mreže, poboljša kvaliteta i kapacitet usluga.




Događaj je bio hibridnog karaktera, a nakon plenarnog dijela na kojem su se obratili predstavnici relevantnih državnih i entitetskih ministarstava, predstavljena je FINNO - Access2Finance & Innovative online platforma (www.finnosee.eu).

FINNO je jedinstven digitalni alat koji su razvili partneri iz regionalnih centara EEN. Platforma omogućuje izravnu interakciju između tvrtki i savjetnika iz zemalja jugoistočne Europe koji pružaju personalizirane usluge o internacionalizaciji, pristupu financiranju i komercijalizaciji inovacija. U samo tri klika možete odabrati savjetnika iz zemalja jugoistočne Europe koji su  stručnjaci u svojim područjima s iskustvom i resursima te koji vam mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.