NaslovnaVijesti

Max Kelly, direktor Techstars London dolazi u Zagreb na ZIP-ov Master Class

objavljeno 26. listopada 2016

Nakon prvog ovosezonskog Master Classa početkom listopada, na kojem smo imali prilike učiti od zanimljivih serijskih poduzetnika, Mirene Bagur, osnivačice CONTeXO grupe i Winfrieda Burkea, suosnivača iGetBettera, ujedno i člana MIT Mentor Smart programa, u studenom će Zagreb posjetiti Max Kelly, direktor Techstars London, jednog od najprestižnijih startup akceleratora na svijetu.

Treba li što više reći o iskustvu direktora ogranka jednog od najprestižnijih startup akceleratora u svijetu, čovjeka koji je karijeru započeo vodeći jedan od najvećih brandova za njegu kose u L’orealu te je nakon toga čak 12 godina svoje karijere proveo uz Richarda Bransona u Virginu, gdje je bio odgovoran za strategiju cijele grupacije, kao i za pokretanje novih Virgin kompanija (Virgin Insight, Virgin Mobile USA, Virgin Mobile Canada i Virgin Healthbank), koje su s vremenom sveukupno prodane za više od 500 milijuna dolara?

Kako to inače biva s Master Class predavanjima u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, predavači kojima je put sponzoriran od strane partnera projekta, barem jedan dan provedu u druženju i mentoriranju članova ZIP-a, dok se jedan dan odvoji za predavanje/radionicu koja je otvorena za širu javnost.

Max će u svom predavanju proći kroz ključne trendove i pokretače iza najnovije generacije svjetske klase startupa, iz perspektive jednog od vodećih svjetskih akceleratora, TechStarsa. Koja područja i teme najviše uzbuđuju mentore i investitore? Kako i tvrtke izvan SAD-a i Velike Britanije - uključujući i hrvatske timove MadBarz i Memgraph - uspijevaju upasti u jedan od najatraktivnijih i najselektivnijih startup programa na planeti? Prijavljuje li se u Techstars program sve više startupa, viđa li se sve više uspješnih projekata koji dolaze sa sveučilišta i iz ozbiljnih high-tech istraživačkih projekata?

Max će s našim sudionicima Master Classa podijeliti svoje bogato iskustvo, navesti mnoge preporuke, ali i pokušati prenijeti svoju strast za tehnologiju i poduzetništvo. Nakon službenog dijela, uslijedit će druženje sa sudionicima u neformalnom okružju ZIP inkubatora.

Predavanje će se održati u srijedu, 2.11. od 17:30 u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, a karte se mogu rezervirati putem sustava Entrio.

U ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja je finacirala put i smještaj gostiju predavača kroz EEN (European Enterprise Network).

I ovo, kao i ZIP-ova prethodna događanja, ima za cilj pomoći ambicioznim i inovativnim malim i srednjim poduzećima da ostvare rast i internacionaliziraju poslovanja.

Ostale vijesti...

Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte?

16. ožujka 2017

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva na prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europske poduzetničke mreže) koja će se održati dana 24.03.2017. godine u 10h, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku – učionica na p...


Projekt CERIecon - Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe

07. ožujka 2017

StepRi jedan je od projektnih partnera u projektu “CERIecon – Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe” , koji se bavi izazovom kako učiniti Središnju Europu konkurentnijom kroz unaprjeđenje vještina i poduzetničkih kompetencija na područ...


INFO WEBINAR - EUREKA

03. ožujka 2017

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je drugi zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte iz dunavske regije u 2017. godini iz programa EUREKA . Detalji poziva su OVDJE . Ovim putem vas pozivamo na...


Informirajte se o prijavi projekata na program Life

02. ožujka 2017

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projektnih aktivnosti na području zaštite okoliša i klime, za koje je u razdoblju 2014. - 2020. osigurano 3,46 milijarde eura.


OSJEČKI I POŽEŠKI STUDENTI U BORBI ZA 100.000,00 € U SKLOPU EUROPSKOG POSLOVNOG AKCELERATORA KATANA

28. veljače 2017

Na tržištu rada mladi su najtraženija radna snaga. Njihove karakteristike su marljivost, poduzetnost, originalnost, kreativnost i iskrenost, što se sve više uspoređuje s novom generacijom mladih osoba, tzv. Generacijom Y. Ovaj naraštaj se razlikuje od pro...


Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.