NaslovnaVijesti

Max Kelly, direktor Techstars London dolazi u Zagreb na ZIP-ov Master Class

objavljeno 26. listopada 2016

Nakon prvog ovosezonskog Master Classa početkom listopada, na kojem smo imali prilike učiti od zanimljivih serijskih poduzetnika, Mirene Bagur, osnivačice CONTeXO grupe i Winfrieda Burkea, suosnivača iGetBettera, ujedno i člana MIT Mentor Smart programa, u studenom će Zagreb posjetiti Max Kelly, direktor Techstars London, jednog od najprestižnijih startup akceleratora na svijetu.

Treba li što više reći o iskustvu direktora ogranka jednog od najprestižnijih startup akceleratora u svijetu, čovjeka koji je karijeru započeo vodeći jedan od najvećih brandova za njegu kose u L’orealu te je nakon toga čak 12 godina svoje karijere proveo uz Richarda Bransona u Virginu, gdje je bio odgovoran za strategiju cijele grupacije, kao i za pokretanje novih Virgin kompanija (Virgin Insight, Virgin Mobile USA, Virgin Mobile Canada i Virgin Healthbank), koje su s vremenom sveukupno prodane za više od 500 milijuna dolara?

Kako to inače biva s Master Class predavanjima u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, predavači kojima je put sponzoriran od strane partnera projekta, barem jedan dan provedu u druženju i mentoriranju članova ZIP-a, dok se jedan dan odvoji za predavanje/radionicu koja je otvorena za širu javnost.

Max će u svom predavanju proći kroz ključne trendove i pokretače iza najnovije generacije svjetske klase startupa, iz perspektive jednog od vodećih svjetskih akceleratora, TechStarsa. Koja područja i teme najviše uzbuđuju mentore i investitore? Kako i tvrtke izvan SAD-a i Velike Britanije - uključujući i hrvatske timove MadBarz i Memgraph - uspijevaju upasti u jedan od najatraktivnijih i najselektivnijih startup programa na planeti? Prijavljuje li se u Techstars program sve više startupa, viđa li se sve više uspješnih projekata koji dolaze sa sveučilišta i iz ozbiljnih high-tech istraživačkih projekata?

Max će s našim sudionicima Master Classa podijeliti svoje bogato iskustvo, navesti mnoge preporuke, ali i pokušati prenijeti svoju strast za tehnologiju i poduzetništvo. Nakon službenog dijela, uslijedit će druženje sa sudionicima u neformalnom okružju ZIP inkubatora.

Predavanje će se održati u srijedu, 2.11. od 17:30 u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, a karte se mogu rezervirati putem sustava Entrio.

U ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja je finacirala put i smještaj gostiju predavača kroz EEN (European Enterprise Network).

I ovo, kao i ZIP-ova prethodna događanja, ima za cilj pomoći ambicioznim i inovativnim malim i srednjim poduzećima da ostvare rast i internacionaliziraju poslovanja.

Ostale vijesti...

Otvoren poziv za tvrtke željne izlaska na nova tržišta

14. veljače 2017

Ukoliko ste dinamičan poduzetnik željan istraživanja nvoih tržišta ovo je pravi projekt za Vas!


MALA ŠKOLA TRANSFERA TEHNOLOGIJE

27. siječnja 2017

Patentiranje izuma povezanih sa softverskim rješenjima Savjet 1: Trebate li stvarno patent za izum koji je povezan sa softverskim rješenjem? U mnogim zemljama, računalni programi, bilo u „source“ ili „object“ kodu, zaštićeni su autorskim pravima. Glavna p...


Objavljena brošura Primjeri uspješno završenih EU projekata

12. siječnja 2017

Upravljačko tijelo Operativnoga programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013." putem brošure predstavlja vam dosadašnje rezultate provedbe kroz primjere uspješno završenih projekata.


HAMAG-BICRO raspisao je Program Mikro i Malih zajmova

12. siječnja 2017

Kroz nove financijske proizvode ( Mikro zajmovi" i Mali zajmovi") koje će izravno provoditi HAMAG-BICRO mikro, malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju je 25.000.000,00 EUR.


HRVATSKA UDRUGA POSLODAVACA i TERA TEHNOPOLIS d.o.o.: Potpisan Ugovor o partnerstvu i suradnji

29. prosinca 2016

Hrvatska udruga poslodavaca i TERA Tehnopolis su u utorak, 27. prosinca 2016. godine svečano potpisali Ugovor o partnerstvu i poslovnoj suradnji u području poslovnog povezivanja poduzetnika i usluga transfera znanja i novih tehnologija u poslovnom sektoru...


Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.