12.02.2019, 15:32

Mala škola poduzetništva za žene, početni modul, 6.-27.3.2019., Zagreb

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju novi ciklus radionica na temu MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE, početni modul.
Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje će tek krenuti u poduzetništvo, dobit će pregled informacija i praktičnih savjeta koje su im potrebne za tako veliki korak. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Predavačice na radionicama su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto, a također su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se održavati srijedom u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2, Zagreb.


Prijaviti se možete putem poveznice.
Program radionica možete preuzeti putem poveznice.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a bit će omogućeno onima koje se prijave za cijeli ciklus i dostave svoje prijave najkasnije do 1.3.2019. godine.  Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da što ranije pošalju svoju prijavu, a registracija sudionica obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
tel: 01/4561763
email: mkovacevic@hgk.hr