18.03.2019, 16:19

Mala škola poduzetništva za žene, napredni modul, 3.-29.4.2019., Zagreb

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE, napredni modul.

Ovaj ciklus je namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebene dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se održati: 3.4., 10.4., 17.4. i 29.4.2019. u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2, Zagreb.

Prijaviti se možete, do 1.4.2019., putem poveznice.

Program radionica možete preuzeti putem poveznice (molimo da provjerite satnicu predavanja).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a bit će omogućeno onima koje se prijave za cijeli ciklus i dostave svoje prijave najkasnije do 1.4.2019. godine. Broj prijavljenih je ograničen i zahvaljujemo na razumijevanju.
Potvrda o sudjelovanju stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević  
tel: 01/4561763 
email: mkovacevic@hgk.hr