02.12.2011, 12:15

Javni poziv: softverske aplikacije i usluge za PPDS, brdsko-planinska područja i otoke

Javni poziv

 za dostavu prijedloga softverskih aplikacija i usluga koje potpomažu brži razvoj područja od posebne državne skrbi, brdsko-planinska područja i otoke. 

 

Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije, HAKOM, obavještava sve zainteresirane da je  raspisala javni poziv za dostavu projektnih prijedloga/ideje za razvoj softverskih aplikacija i usluga za poticanje i ujednačavanje razvoja širokopojasnosti na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima. Cilj javnog poziva je prikupiti ideje za softverske aplikacije i usluge koje potpomažu razvoj gospodarstva i kvalitetu života na spomenutim područjima tj. potpomažu razvoj poljoprivrede, turizma, zdravstva, školstva itd.

Javni poziv za dostavu prijedloga i ideja objavljen na internetskim stranicama HAKOM-a ( www.hakom.hr ) i traje do 31. siječnja 2012.

Eventualne dodatne informacije vezane uz ovaj poziv zainteresirani mogu se dobiti putem elektroničke pošte: potpore@hakom.hr ili preko rubrike „Pitajte nas“ na internetskim stanicama HAKOM-a.