31.10.2012, 09:15

Innovation Hub - radionice o uspješnom pokretanju poslovnog pothvata

Student ste ili mladi znanstvenik? Želite svoj kreativni potencijal i intelekt isprobati u poslovnom svijetu? Ili biste samo htjeli saznati nešto više o uspješnom pokretanju poslovnog pothvata?

Prijavite se i sudjelujte u Split Innovation Hub Experimentu koji organizira Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu (UTT) uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih američkih država i Europske poduzetničke mreže (EEN). Pridružite nam se i iskoristite priliku da poslušate i upoznate nekolicinu izrazito zanimljivih imena hrvatske strat-up scene.

Više informacija i program radionica pronađite na internet stranici UTT-a http://utt.unist.hr/sihe, a možete nas i pratite na Facebooku.

Sudjelovanje na svim radionicama nije obavezno i prijaviti se možete za pojedini dan. Za registraciju ispunite kratki upitnik na Internet stranici http://goo.gl/x56Ni.

Na radionicama imate priliku poslušati i upoznati predstavnike: AREA Science Park (Italija), Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, Innovation Factory (Italija), CRANE, Ini.hr, ventureXchange, Profico, Spotie, SeekandHit, Acceleratio, Hipersfera, CISEx, Crno Jaje.