NaslovnaVijesti

HRVATSKA UDRUGA POSLODAVACA i TERA TEHNOPOLIS d.o.o.: Potpisan Ugovor o partnerstvu i suradnji

objavljeno 29. prosinca 2016
Hrvatska udruga poslodavaca i TERA Tehnopolis su u utorak, 27. prosinca 2016. godine svečano potpisali Ugovor o partnerstvu i poslovnoj suradnji u području poslovnog povezivanja poduzetnika i usluga transfera znanja i novih tehnologija u poslovnom sektoru. Ugovor su potpisali mr.sc. Bernard Jakelić, dipl.iur., zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca te prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor TERA Tehnopolis d.o.o. Svečano potpisivanje Ugovora se održalo u sklopu projekta Europske poduzetničke mreže koju financira Europska komisija.

Hrvatska udruga poslodavaca i TERA Tehnopolis već dugi niz godina uspješno surađuju na području promocije razvoja poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama te na drugim odgovarajućim projektima u području poslovnog povezivanja poduzetnika, obrazovanja i treninga. Cilj suradnje je osigurati nove poslovne usluge u području međunarodne suradnje i internacionalizacije poslovanja u okviru aktivnosti Europske poduzetničke mreže (EEN) poduzetnicima u regiji te doprinijeti unaprjeđenju konkurentnosti poslovnog sektora, regije i održivom regionalnom razvoju.

Nova suradnja je još jedan od dokaza kako ove dvije institucije mogu potaknuti buduće i sadašnje poduzetnike u razvoju i internacionalizaciji njihovog poslovanja te njihovom poslovnom povezivanju, obrazovanju i konkturentnosti.


Ostale vijesti...

Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte?

16. ožujka 2017

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva na prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europske poduzetničke mreže) koja će se održati dana 24.03.2017. godine u 10h, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku – učionica na p...


Projekt CERIecon - Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe

07. ožujka 2017

StepRi jedan je od projektnih partnera u projektu “CERIecon – Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe” , koji se bavi izazovom kako učiniti Središnju Europu konkurentnijom kroz unaprjeđenje vještina i poduzetničkih kompetencija na područ...


INFO WEBINAR - EUREKA

03. ožujka 2017

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je drugi zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte iz dunavske regije u 2017. godini iz programa EUREKA . Detalji poziva su OVDJE . Ovim putem vas pozivamo na...


Informirajte se o prijavi projekata na program Life

02. ožujka 2017

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projektnih aktivnosti na području zaštite okoliša i klime, za koje je u razdoblju 2014. - 2020. osigurano 3,46 milijarde eura.


OSJEČKI I POŽEŠKI STUDENTI U BORBI ZA 100.000,00 € U SKLOPU EUROPSKOG POSLOVNOG AKCELERATORA KATANA

28. veljače 2017

Na tržištu rada mladi su najtraženija radna snaga. Njihove karakteristike su marljivost, poduzetnost, originalnost, kreativnost i iskrenost, što se sve više uspoređuje s novom generacijom mladih osoba, tzv. Generacijom Y. Ovaj naraštaj se razlikuje od pro...


Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.