07.07.2021, 13:01

Europska poduzetnička mreža u sa ZICER-om organizira edukaciju „Kako pripremiti najbolji pitch"

Europska poduzetnička mreža nastavlja suradnju sa Zagrebačkim inovacijskim centrom ZICER te ovoga puta zajednički organiziraju radionicu na temu prezentiranja/pitchanja projektne ideje.

Pitch je iznimno bitan alat za prezentaciju tvrtke, proizvoda ili ideje. Možemo reći da je pitch svaka vrsta komunikacije u kojoj od nekoga želimo nešto dobiti. Iako se pitch prvenstveno povezuje s investitorima, primjena je poprilično široka. Tu su prodaja, marketing & PR, pisanje natječaja pa i prodaja samoga sebe.

Ovisno o svrsi za koju ga koristimo, komunikaciju je potrebno prilagoditi kako bi ostvarili zadani cilj.

Zato 8. srpnja s početkom u 10 sati , prostorijama ZICER-a će se održati edukacija pod nazivom „Kako pripremiti najbolji pitch?“, a namijenjena je stanarima inovacijskog centra. Kroz interaktivno predavanja poseban fokus stavljamo na investicije i startup natjecanja, a proći ćemo i primjene pitcha, storytelling te kako napraviti dobru prezentaciju.

Edukaciju će održati Vanja Andrić. Vanja uživa u startupima nešto više od 12 godina. Važnost pitcha shvatio je kao lokalni direktor Founder Instituta. Tijekom 5 godina u najvećem svjetskom startup akceleratoru iz Silicijske doline radio je s preko 200 startupa, međunarodnih mentora i investitora. Na konferenciji Zagreb Connect već 5 godina sudjeluje u pripremi natjecatelja za pitch. Kao mentor u ZICER-u upoznao je osnivača Omogurua i sada vodi računa da što većem broju osoba s disleksijom i teškoćama čitanja pruže potporu u čitanju i učenju.