25.04.2018, 15:47

Europska poduzetnička mreža - 10 godina podupire male tvrtke s međunarodnim ambicijama

Europska poduzetnička mreža 

10 godina podupire male tvrtke s međunarodnim ambicijama

Godine 2018. Enterprise Europe Network (EEN) obilježava desetu obljetnicu postojanja. Kako bi obilježili ovu prekretnicu, partneri u EEN-u širom svijeta će to proslaviti zajedno s oko 2,6 milijuna malih tvrtki kojima su pomogli u inovacijama i rastu na međunarodnoj razini.



Tko je pomogao Mreži?

Ugrađene u lokalne poslovne strukture i povezane širom svijeta, 600 partnerskih organizacija Mreže savršeno su pozicionirane za podršku tvrtkama diljem desetaka sektora iz svakog dijela EU.

Mrežni savjetnici podržavaju tvrtke u sektorima od poljoprivrede do umjetne inteligencije uz praktične savjete i pouzdane veze. Njihova jedinstvena kombinacija lokalnog znanja i globalnog dosega značila je da tisuće tvrtki mogu pristupiti međunarodnim tržištima i rasti svoje poslovanje dalje i brže.

Kako Mreža pomaže tvrtkama?

Blizu pola milijuna tvrtki imalo je koristi od personaliziranih poslovnih savjeta koji im je pomogao poboljšati svoje međunarodne potencijale. Više od 230.000 tvrtki napravilo je 700.000 međunarodnih poslovnih veza putem mrežnih inicijativa poput B2B susreta i studijskih posjeta. Saznajte kako Mreža pomaže poljskoj tvrtki Agromat

Oko 10.000 tvrtki već su imale koristi od prilagođenih usluga podrške inovacijama koje su uvedene 2014. godine. Čak i više visoko potencijalnih tvrtki već uživaju pogodnosti od ciljnih usluga razmjera koji su uvedeni 2017. Saznajte kako mreža podržava nizozemsku tvrtku Heliox

Zašto se obratiti Mreži?

To su samo neke od tvrtki koje su imale koristi od podrške mreže. Tvrtke širom Europe i šire, okreću se Mreži kao pouzdanom partneru s dokazanim rezultatima u pomaganju tvrtkama u ostvarivanju svojih međunarodnih ambicija.

Dakle, ako ste u potrazi za nekom potporom za rast vaše tvrtke, Enterprise Europe Network (EEN) može vam pomoći. Obratite se lokalnoj mrežnoj točki za kontakt- www.een.hr!