15.07.2014, 15:10

DJELATNICI TERA TEHNOPOLIS EDUCIRANI U PODRUČJU EKO-DIZAJNA

Tera Tehnopolis je nacionalni nositelj projekta IMAGEEN, projekta financiranog od strane Europske komisije unutar Programa za poduzetništvo i inovacije (CIP), a koji predstavlja i promovira optimizaciju ambalaže u sektoru prehrambene industrije i proizvodnje pića te potiče proizvođače na promjene u ranoj fazi dizajna proizvoda.

 U tu svrhu su djelatnici Tera Tehnopolisa, od strane stručnjaka nacionalnog nositelja projekta u Sloveniji, educirani za savjetovanje oko konkretnih problema vezanih za gospodarenje otpadom, nove zakonske regulative oko zbrinjavanja otpada, mogućnosti korištenja ekološke ambalaže i drugih konkretnih pitanja. 

Uključivanjem u projekt IMAGEEN pruža Vam se prilika za boljom i ekološki prihvatljivijom ambalažom čime možete postići konkurentno i održivo poslovanje, biti usklađeni sa postojećim i nadolazećim normama, dobiti natječaj u zelenoj nabavi te, u konačnici, zaposliti nove djelatnike i ostvariti rast tvrtke.

Svi koji su zainteresirani za područje eko-dizajna, još uvijek se mogu uključiti u projekt kontaktom na broj telefona 031 251 000 ili putem elektroničke pošte imageen@tera.hr, a na jesen je planirano i održavanje novih radionica.