NaslovnaVijesti

B2B Software Days: HAMAG-BICRO i HGK vode vas na tehnološke gospodarske susrete u Beču

objavljeno 27. veljače 2017

Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, u suradnji s Trgovinskim odjelom Austrijskog veleposlanstva (Advantage Austria) te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Eureka/Eurostars programom, organizira posjet hrvatskih informatičkih tvrtki međunarodnoj konferenciji B2B Software Days 25. i 26. travnja 2017. u Beču.

Konferencija B2B Software Days namijenjena je tvrtkama i startupima koji se bave razvojem softvera i inovacija u IT sektoru, kao i institucijama za istraživanje i razvoj (R&D) te IT udruženjima i klasterima iz cijelog svijeta, kojima pruža priliku za informiranje o najnovijim trendovima, proširenje kontakata, pronalazak novih poslovnih partnera i razmjenu iskustava u okviru stručnih radionica i networking događanja. Tema ovogodišnje konferencije 4th International B2B Software Days je The Future of Digital Business.

U utorak, 25. travnja prijepodne, međunarodni će stručnjaci izložiti pregled aktualnih IT trendova, a popodne će se održati unaprijed dogovoreni EEN (B2B) bilateralni sastanci između predstavnika IT tvrtki, industrije i istraživačkih institucija, koji će biti zaokruženi zajedničkim domjenkom uz networking.

Srijeda, 26. travnja 2017. je rezervirana za predstavljanje međunarodnih istraživačkih i razvojnih projekata, predstavljanje startupa investitorima (pitching session) te za radionice o financiranju IKT i drugih projekata, izložbu i Open Space za razvijanje R&D projekata u sklopu programa EUREKA (www.eurekanetwork.org). U sklopu konferencije predviđen je i forum namijenjen austrijskim sudionicima, u sklopu kojeg bi se predstavilo i hrvatsko IT tržište.

Informacije o programu i sadržaju konferencije pronaći ćete na službenoj stranici https://www.b2match.eu/softwaredays2017.

Hrvatska gospodarska komora i HAMAG-BICRO organiziraju dva noćenja s doručkom u Hotelu 7 Days Premium i prijevoz do Beča i natrag za 20 osoba. U slučaju većeg odaziva prednost će imati prvi prijavljeni te će se ograničiti broj mjesta na jednu osobu po tvrtki. Cijena sudjelovanja za putovanje na B2B Software Days iznosi 900 kuna po osobi.

Prijedlog plana putovanja je sljedeći:

 • PON, 24.04.2017.:
  • 15:00 - 20:00 putovanje Zagreb – Beč
 • UTO, 25.04.2017.:
  • 10:00 - 13:00 plenarni dio konferencije B2B Software Days
  • 14:00 - 17:00 B2B sastanci
  • 19:30 svečana večera
 • SRI, 26.04.2017.:
  • 09:00 - 16:00 sudjelovanje u programu i radionicama konferencije
  • 16:00 - 21:00 putovanje Beč - Zagreb

Zainteresirani za posjet konferenciji i B2B razgovore mogu se već sada registrirati, unijeti profil svoje tvrtke i potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti svoje ponude i želje te unaprijed dogovoriti sastanke s njima (sastanke je moguće ugovoriti od 23.3. do 18.4.). Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu, uz napomenu da se primjenjuje naknada za nedolazak (No show fee) u iznosu od 75 eura (bez PDV-a).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u studijskom putovanju, uključujući smještaj i prijevoz autobusom, obratite nam se na hgkit@hgk.hr ili sfriedman@hgk.hr.

Ostale vijesti...

Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte?

16. ožujka 2017

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci Vas poziva na prezentaciju Enterprise Europe Network – EEN (Europske poduzetničke mreže) koja će se održati dana 24.03.2017. godine u 10h, u Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku – učionica na p...


Projekt CERIecon - Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe

07. ožujka 2017

StepRi jedan je od projektnih partnera u projektu “CERIecon – Mreža regionalnih inovativnih ekosustava Središnje Europe” , koji se bavi izazovom kako učiniti Središnju Europu konkurentnijom kroz unaprjeđenje vještina i poduzetničkih kompetencija na područ...


INFO WEBINAR - EUREKA

03. ožujka 2017

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je drugi zajednički poziv za međunarodne suradničke projekte iz dunavske regije u 2017. godini iz programa EUREKA . Detalji poziva su OVDJE . Ovim putem vas pozivamo na...


Informirajte se o prijavi projekata na program Life

02. ožujka 2017

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projektnih aktivnosti na području zaštite okoliša i klime, za koje je u razdoblju 2014. - 2020. osigurano 3,46 milijarde eura.


OSJEČKI I POŽEŠKI STUDENTI U BORBI ZA 100.000,00 € U SKLOPU EUROPSKOG POSLOVNOG AKCELERATORA KATANA

28. veljače 2017

Na tržištu rada mladi su najtraženija radna snaga. Njihove karakteristike su marljivost, poduzetnost, originalnost, kreativnost i iskrenost, što se sve više uspoređuje s novom generacijom mladih osoba, tzv. Generacijom Y. Ovaj naraštaj se razlikuje od pro...


Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.