26.02.2018, 13:26

B2B na međunarodnoj konferenciji "LEAP SUMMIT" u Zagrebu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI) EEN i EK

B2B razgovore 16. ožujka 2018. godine

koji će se održati u sklopu međunarodne konferencije “LEAP Summit” u Zagrebu.

 

Ovaj B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i ICT-a, a otvoren je za sve koji žele stvoriti nove suradnje sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka sa drugim tvrtkama (matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i sa pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u ICT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (matchmaking of skills).

LEAP Summit je trodnevna konferencija (15. do 17. ožujka 2018.) koja okuplja više od dvije tisuće ljudi iz 35 zemalja. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih polja, cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima. Svake godine na LEAP Summitu uključeno je više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, paralelne pozornice i programi, različite radionice te natjecanja za sudionike.

Sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Za prijavu na B2B razgovore potrebno je ispuniti Google obrazac nakon čega ćete primiti mail s daljnjim uputama za završetak prijave.