29.06.2011, 15:36

Alpheus inSight: Portal za poslovnu zajednicu i diplomaciju

Zagreb, 29.06.2011. - Alpheus je agencija za javne poslove specijalizirana za uspostavljanje i održavanje učinkovitih odnosa s dionicima te strateško zagovaranje s ciljem upravljanja izazovima te prepoznavanja mogućih prilika klijenata.Budući da su u svakodnevnom radu primijetili potrebu i prednost pružanja uvida i konteksta za razumijevanje ključnih gospodarskih i političkih događanja u Hrvatskoj razvili su novu uslugu – Alpheus inSight.

Alpheus inSight je informativni portal na engleskom jeziku posebno osmišljen kako bi odgovarao zahtjevima poslovne zajednice i diplomatskih predstavnika koji su zainteresirani za praćenje najvažnijih gospodarskih i političkih vijesti iz Hrvatske. Izbor vijesti temeljen je na izvještavanju o aktualnostima koje zasigurno imaju ili će tek imati utjecaj na hrvatsku političku scenu, javno mnijenje, strane investicije, poduzetništvo, međunarodne i regionalne odnose te druga pitanja od ključnog interesa za poslovnu zajednicu i diplomaciju. 
Alpheus inSightUz dnevne vijesti o najrelevantnijim pitanjima Alpheus inSight pretplatnicima Premium usluge nudi i bazu dosjea najvažnijih osoba, kompanija, institucija i političkih stranaka u Hrvatskoj, koja se neprestano nadopunjava i redovito ažurira te tako predstavlja lako dostupnu i povezanu pozadinu ključnih aktera hrvatske poslovne i političke scene.
 
Za one koji traže sažet i lako čitljiv pregled dnevnih i tjednih događaja u Hrvatskoj te mogućnost ispisa Alpheus inSight nudi dnevne i tjedne izvještaje u PDF formatu koji se isporučuju direktno u inbox korisnika. Kvaliteta pisanja i izvještavanja podliježu najstrožim kriterijima sukladno našem poimanju ciljanih korisnika portala.
Alpheus inSightDetaljniji uvid u ovu uslugu dostupan je na web stranici Alpheus inSight informativnog portala putem prijave za besplatno dvotjedno probno razdoblje korištenja Alpheus inSight Premium pretplatničkog modela:http://insight.alpheus.hr/about.htm#page=/registration.htm.

Autor/Više informacija: © Portal croenergo.eu (T.M.) / Jelena Slavujević,www.alpheus.hr