Veličina slovaAAA

NaslovnaPartnerstva

Smjernice za registraciju i korištenje baze


Pretražite bazu i pronađite zanimljive profile tvrtki koje potražuju ili nude suradnju koja će Vam biti od interesa.

Bazu možete pretražiti na dva načina:

1) da kreirate svoj korisnički račun, pri čemu morate odabrati opciju „klikni ovdje za registraciju“ te popuniti on-line upitnik koji će se otvoriti

2) samo kao povremeni posjetitelj naše stranice.

Ad1) Ukoliko želite kreirati svoj korisnički račun, odaberite opciju „klikni ovdje za registraciju“ i popunite upitnik. Nakon što odgovorite točno na posljednje pitanje (zbroj dvaju brojeva), dobit ćete obavijest na svoju e-mail adresu s linkom za aktivaciju Vašeg korisničkog računa. Kada aktivirate svoj račun, moći ćete se ulogirati u bazu na našoj stranici pod „ sign in“.

Prednost kreiranja vlastitog korisničkog računa je ta što možete kreirati tzv. upite za događanja i profile po posebnim parametrima („Create or edit a query“), a onda odabrati opciju da Vam na mail automatski stižu obavijesti o događanjima i profilima na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi (ili nikako). Možete imati neograničen broj upita te ih izbrisati kada više ne budu relevantni.

Ad2) Ukoliko bazu želite pretraživati bez kreiranja vlastitog korisničkog računa, preskočite korak „klikni ovdje za registraciju“ te počnite unositi parametre pod „Profile type“, „Profile country of origin“, „Client requested“, a možete unijeti i ključne riječi u prostor „Search“. Nakon što dobijete popis profila koji odgovaraju parametrima i želite iskazati interes za jedan od njih, otvorite taj profil, kliknite na „Request more information“ te popunite upitnik koji će se otvoriti te obavezno kliknite „ Submit“ na dnu stranice. Nakon toga će djelatnici EEN-a stupiti u kontakt s kolegama koji su zaduženi za određeni profil i tražiti da nam pošalju kontakte dotične tvrtke.

Osim profila, možete pretraživati i nadolazeća događanja u cijeloj EEN mreži – to se odnosi na poslovne susrete, studijska putovanja, radionice, konferencije, itd. Možete birati zemlje i industrijske grane koje su Vam zanimljive i na taj način pregledati nadolazeća događanja. Na ovaj način možete izraziti interes za neograničen broj profila.

Ukoliko ćete imati dodatnih pitanja, slobodno se obratite gđi Jeleni Ravlić: jravlic@hgk.hr.

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.