Arhiva ponude/potražnje

BRRO20201218001 Rumunjski zastupnik traži europske partnere za zastupanje na lokalnom tržištu

Rumunjska tvrtka specijalizirana za poslovno posredovanje i zastupanje interesa različitih međunarodnih tvrtki na lokalnom tržištu traži strane tvrtke iz područja potrošačkih i / ili industrijskih proizvoda, pravnog softvera itd.


BRDE20201110001 Njemačka tvrtka traži dobavljače automobilskih dijelova za svoju distribucijsku mrežu

S ciljem pokretanja i uspostavljanja distribucijske mreže za automobilske dijelove, njemački distributer automobilskih dijelova traži partnere koji su u mogućnosti isporučiti dijelove za automobile, komunalna vozila, kamione i autobuse, kao i za industrijska i poljoprivredna vozila. Njemačka tvrtka nudi distribuciju ovih proizvoda u Europi temeljem ugovora o opskrbi.


 BRBG20201211001 Bugarska tvrtka traži dobavljače otpada od bakrene žice, ostataka bakrenih katoda ili bakrenih šipki

Bugarska tvrtka traži suradnju s novim dobavljačima ostataka bakrene žice, ostataka bakrenih katoda ili bakrenih šipki. Potrebne količine su približno 1000 m.tona mjesečno.

Opis bakrene žice:

Otpad bakrene žice trebao bi biti čistoće min. 99,7% Promjer žice: 0,20 mm, 0,25 mm, 0,30 mm Težina: 3 kg, 5 kg, 7 kg, 15 kg, 20 kg Pojedinosti o pakiranju: bale, snopovi, pravokutni blokovi Vlačna čvrstoća: 1000 N / mm2, 900 N / mm2, 500 N / mm2, 450 N / mm2.


BRPL20210108001 Poljska tvrtka traži tvrtke za izradu automatiziranih sustava za parkiranje automobila

Poljska tvrtka specijalizirana za razvoj nekretnina traži tvrtke za izradu automatiziranih sustava za parkiranje automobila. Budući da se njihova ulaganja uglavnom nalaze u zagušenim, jako izgrađenim područjima, potrebno im je prostorno učinkovito rješenje za parkiranje koje će se uklopiti u postojeće strukture.


BRPL20201215001 Polish company specializing in mineral fertilizers manufacturing and selling is looking for manufacturers of mineral fertilizers to become their distributor.

Poljska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i prodaju mineralnih gnojiva traži proizvođače mineralnih gnojiva u svrhu distribucije.

Tvrtka posjeduje certifikate za uvoz gnojiva unutar EU, široki kanal prodaje i redovite kupce. Proizvodi se prodaju mnogim tvrtkama i manjim trgovinskim punktovima.

Tvrtka djeluje na tržištu od 2012. i uvozi široku paletu gnojiva:

• Amonijev sulfat

• Otopina uree amonijevog nitrata

• Višekomponentna gnojiva (NPK - dušik, fosfor, kalij)

Tvrtka traži slijedeće vrste suradnje:

1) ugovor o distribuciji- proizvođače koji će svoje proizvode prodavati na poljskom tržištu

2) komercijalni ugovor - kao agent za promicanje gnojiva drugih tvrtki.


BRPL20190311001 Poljska tvrtka traži proizvođače namještaja koji žele proširiti svoje poslovanje na poljsko tržište

Tvrtka traži proizvođače stolova, stolica i ostalog kućnog namještaja koji žele proširiti svoje poslovanje na poljsko tržište. Zainteresirani su i za namještaj za poslovne zgrade, uglavnom za HoReCa industriju i maloprodaju. Otvoreni su za distribuciju masovnih proizvoda kao i namještaja po mjeri.


BRRO20190605001 Rumunjska tvrtka specijalizirana za pružanje cijelokupnih sustava smještaja za plovila traži specijalizirane dobavljače opreme

Rumunjska tvrtka, specijalizirana za pružanje cjelokupnih smještajnih sustava za plovila, isporuku i kompletnu ugradnju interijera za plovila, sanitarnih i ventilacijskih sustava, traži dobavljače unutarnje opreme i smještajne opreme za plovila na temelju sporazuma o distribuciji

Tvrtka traži dobavljače (proizvođače i distributere) sljedećih proizvoda kako bi mogla pružiti cjelovita rješenja opreme za plovila:

 - sustavi toplinske izolacije, grijanja i hlađenja pogodni za održavanje unutarnjih temperatura zraka,

 - unutarnja zidna i stropna rješenja, kao što su: „sendvič” zidne ploče obložene PVC-om; Zidne ploče s mineralnom jezgrom certificirane za upotrebu u moru; metalne stropne ploče, nekoliko vrsta: kesoni, trake; stropne ploče s mineralnom jezgrom certificirane za upotrebu u moru;

 - namještaj za kabine i zajedničke prostore;

 - kompletna sanitarna oprema / uređaji za toalete i kuhinje itd.


 BRDK20201216001 Danska tvrtka traži dobavljače velike količine viška, neprodajnih zaliha voća i povrća

Tvrtka sa danskog sveučilišta koja je razvila patentiranu tehnologiju za pretvaranje neprodanog voća i povrća u pire, prikladan za upotrebu u prehrambenoj industriji, traži dugoročne dobavljače viška voća i povrća koji redovito imaju velike količine viška, neprodajnih zaliha, uključujući mekano voće, bobice, jabuke, kruške, mrkvu i usjeve repe.


 BRGR20210107001 Grčki startup traži premaze koji će se koristiti u novoprojektiranom prototipu benzinskog motora s unutarnjim izgaranjem temeljem ugovora o dobavljaču ili podugovaranju

U osnovi tehnologije motora sa unutarnjim izgaranjem je patentirani mehanizam koji pretvara klipno gibanje u rotacijsko gibanje, zamjenu za tradicionalni dizajn radilice. Tvrtka traži premaze poput keramike ili slično koji pružaju dobru tvrdoću, malo trošenje i nizak koeficijent trenja za upotrebu u mehanizmu. Vrste partnerstva koje se razmatraju su ugovor o dobavljaču ili podugovaranju.

Tvrtka traži proizvođače ili dobavljače premaza poput keramičkih ili DLC (dijamant-sličnih ugljika) premaza koji pružaju dobru tvrdoću, malo trošenje i nizak koeficijent trenja za upotrebu u mehanizmu.


BOBA20201207001 Tvrtka iz BiH specijalizirana za proizvodnju ribljih proizvoda traži partnere za zajedničko ulaganje

Tvrtka it Mostara specijalizirala se za proizvodnju svježe ribe i distribuciju kupcima, proizvodi i prodaje kalifornijsku pastrvu, potočnu i crvenu pastrvu, kao i šarana, a trenutno ima 22 zaposlenika i 3 radnika na pola radnog vremena. Trenutni kapacitet sustava kaveza je 200 tona ribe u jednom obrtaju. Tvrtka ima puni sustav proizvodnje, što znači da proizvodi od izlijevanja vlastite ribe (ribljih jaja) do porcijaša. Tvrtka je zainteresirana za ugovor o zajedničkom ulaganju.


BOCZ20191021001 Češki proizvođač manipulativne tehnologije i logističkih rješenja, proizvođač priključaka za viličare i teleskopske bagere traži prodajne predstavnike u Hrvatskoj

Češka tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji široke palete hidrauličikih i mehaničkih dodataka za viličare, teleskopske bagere i druge strojeve traži prodajne agente koji su zainteresirani za proširenje svoje ponude i koji se već bave komplenmentarnom aktivnosti (npr distributeri industrijskih proizvoda, strojarske tvrtke i sl.)


BRPL20201106001 Poljska tvrtka specijalizirana za prodaju poljoprivrednih proizvoda, gnojiva i poljoprivrednih kemikalija, traži nove proizvode za distribuciju 

Poljska tvrtka koja se bavi prodajom poljoprivrednih proizvoda kao što su gnojiva i poljoprivredne kemikalije zainteresirana je za povećanje ponude pronalaženjem stranih proizvođača gore spomenutih poljoprivrednih proizvoda temeljem ugovora o distribuciji. Tvrtka traži proizvođače gnojiva ili kemikalija iz europskih zemalja.       


BRBG20201029001 Bugarski turoperator sa dugogodišnjim radom i iskustvom traži nove destinacije koje bi uvrstio u svoje turističke pakete i traži partnere u inozemstvu koji mogu ponuditi zanimljiva odredišta i uzbudljive aranžmane nakon pandemije Covid-19

Bugarski turoperator s dugogodišnjim iskustvom traži nove međunarodne partnere. Tvrtka je na tržištu od 2009. godine i ima opsežan popis postojećih i potencijalnih klijenata. Kriza Covid-19 stvorila je novu "glad" za uzbudljivim destinacijama i turističkim paketima. Tvrtka traži nove zanimljive za ponuditi svojim klijentima 


BRRO20190226002 Rumunjski uvoznik i distributer svježeg voća nudi svoje usluge distribucije 

Rumunjska tvrtka specijalizirana za prodaju na veliko i distribuciju svježeg i prerađenog voća (sokova i pirea) na rumunjskom tržištu želi istražiti nove mogućnosti za uvoz kvalitetnih proizvoda od voća u Europi kako bi povećala svoj portfelj proizvoda temeljem sporazuma o distribuciji.               


BRFI20201110001 Finska tvrtka traži dobavljače dodatne opreme za starije vozače 

Finska tvrtka, vozačka akademija traži međunarodnog dobavljača automobilske opreme za starije vozače prema ugovoru o distribucijskim uslugama ili dobavljaču. 

Obzirom da je broj starijih vozača u Finskoj u stalnom porastu, tvrtka traži asortiman pribora namijenjenih starijim vozačima. Tvrtka traži razne proizvode, između ostalog: naočale za noćni vid, rukohvate sigurnosnog pojasa, naslone za glavu, ručke za automobilsku traku, praktične ručke, klinasti jastuci za sjedenje        


BRFR20201027001 Francuski veletrgovac suvenirima traži europske partnere kako bi proširio svoju paletu proizvoda temeljem ugovora o proizvodnji ili sporazuma o distribuciji 

Tvrtka je specijalizirana za distribuciju turističkih predmeta maloprodajnim suvenirnicama na Martiniqueu i Guadeloupeu. Kako bi obnovili svoj asortiman i poboljšali kvalitetu proizvoda, traže proizvođače ili dizajnere suvenira u Europi. Tvrtka je također otvorena za razmatranje mogućnosti distribucije postojeće marke specijalizirane za turističke proizvode.        


BRDE20201026001 Njemačka tvrtka specijalizirana za bicikle traži proizvođače bicikala i e-bicikala 

Njemačka tvrtka, jedna od najvećih biciklističkih tvrtki u svojoj regiji, specijalizirana za maloprodaju i održavanje bicikala i e-bicikala traži proizvođače u Europi i Aziji za proizvodnju bicikala pod vlastitom markom.        


BRGR20201023001 Velika grčka tvrtka traži certificirane ispitne laboratorije za sustav aluminijskih profila 

Velika grčka internacionalna tvrtka za proizvodnju aluminijskih profila, traži certificirane ispitne laboratorije za sustav aluminijskih profila prema standardu BS EN 1634 + A1 - 2018.          


BRFR20201119001 Francuska tvrtka specijalizirana za brigu o djeci dizajnira i razvija veliku paletu proizvoda za bebe. Tvrtka na prvo mjesto stavlja odgovornost u središte svih vrijednosti. Kako bi smanjila utjecaj na okoliš, tvrtka je uvela konkretne mjere poput upotrebe tkanina s certifikatom Oeko-Tex®. 

Tvrtka traži partnera koji je u stanju ispuniti ovu viziju zaštite okoliša. Tvrtka želi uspostaviti suradnju s proizvođačem tekstila ili stručnjacima u sastavljanju više tekstila i komponenata od pjene za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda posvećenih bebama (tehnički reduktori kreveta, naslon za glavu, udobno sjedalo itd.)  


BRQA20201005001 Katarski proizvođač medicinskih proizvoda koji se bavi i trgovinom traži farmaceutske proizvode za distribuciju 

Katarska tvrtka, jedini proizvođač medicinskih šprica, hipodermijskih igala i IV kanila u zemlji s dugogodišnjim iskustvom i suradnjom s donositeljima odluka iz vlade, zdravstvenih i medicinskih ustanova a koja se također bavi trgovinom i uvozom farmaceutskih proizvoda, medicinske opreme i potrepština te stručnim usavršavanjem traži farmaceutske proizvode između ostlih I iz EU zemalja


BRDE20200928001 Slovačka tvrtka koja se bavi sanitarijama i sustavima za instalacije grijanja tražili partnera za ugovor o akciziciji 

Tvrtka se bavi upravljanjem zgradama, posebno sanitarnim instalacijama i instalacijama želi pronaći partnere na području Slovenije, Poljske i Hrvatske.


BRUA20201007001 Ukrajinska tvrtka koja proizvodi luksuzni tapecirani namještaj traži dobavljače komponenata za svoje proizvode na temelju ugovora o proizvodnji

Ukrajinski proizvođač luksuznog tapaciranog namještaja (kreveti, sofe, stolice) traži inozemne dobavljače funkcionalnih i dekorativnih komponenti. Poželjna vrsta partnerstva je ugovor o proizvodnji.


BRUA20200928001 Ukrajinska tvrtka traži nove licence za proizvodnju društvenih igara
Ukrajinska tvrtka zainteresirana je za proširenje svog asortimana društvenih igara. Tvrtka traži inovativne i zanimljive društvene igre koje bi mogla proizvesti prema ugovoru o licenci.

BRPL20200929001 Poljska tvrtka traži proizvođače ili dobavljače sjemenki maline ili sušene pulpe nakon proizvodnje soka od maline, te nudi dugoročni sporazum s dobavljačem
Poljski proizvođač visokokvalitetnih hladno prešanih ulja za kozmetiku i poljoprivredno-prehrambenu industriju traži proizvođače ili dobavljače sjemenki maline ili sušenih pulpi nakon proizvodnje soka od maline koje će koristiti za proizvodnju malinovog hladno prešanog ulja. Tvrtka je zainteresirana za suradnju prema dugoročnom ugovoru s dobavljačem


BRGR20201022001  BRGR20201022001  Velika grčka tvrtka traži dobavljače vatrootpornih materijala za aluminijska vrata i prozore
Veliki grčki prizvođač aluminijskih profila, traži dobavljače vatrootpornih materijala za aluminijska vrata i prozore kao što su materijali u rešetkama ili blokovima, brtve, pribor i vatrostalna ljepila. Materijali mogu biti sljedeći: 

 - Vatrootporni materijali u šipkama ili blokovima koji mogu postići najmanje 60 minuta. 
 - Brtve, pribor i hardver koji mogu podnijeti vatru najmanje 60 minuta. 
 - Vatrootporna ljepila


BRIT20201020001 Traži se alternativni dobavljač ambalaže za boce s maslinovim uljem koje se isporučuju putem e-trgovineTalijanski proizvođač maslinovog ulja, traži proizvođače papira ili drugih rješenja za pakiranja koja bi se mogla primijeniti na e-trgovinu maslinovim uljem.  Nude komercijalni ugovor, i zainteresirani su pronaći postojeća rješenja koja tvrtka još ne zna, ali bi mogla biti primjenjiva na pakiranja maslinovih ulja: papirnata ambalaža u malim količinama ili alternativna rješenja za pakiranje 


BRPL20201009001 Poljski veletrgovac iz sektora automobilske industrije traži dobavljače rezervnih dijelova i pribora za distribuciju na poljskom tržištu
Poljska tvrtka koja posluje u trgovini na veliko i malo automobilskim dijelovima i priborom traži strane proizvođače i distributere svih vrsta rezervnih dijelova i pribora za automobile koji žele povećati prodaju svojih proizvoda na poljskom tržištu. Nude sporazum o distribucijskim uslugama


BRRO20190408001 Rumunjski proizvođač tkanog kućnog tekstila traži dobavljače za pređu za tkanje konoplje i nudi ugovor o proizvodnji
Rumunjska tvrtka specijalizirana za ručno tkanje različitih tekstila za kućanstvo (stolnjaci, zavjese, pokrivači i jastučnice) od pamuka i konoplje traži poslovne partnere koji mogu isporučiti visokokvalitetnu nebijeljenu pređu za tkanje konoplje. 


BRPL20201009003 Poljska tvrtka traži dobavljače sirovina za montažne drvene kuće 
Poljska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju montažnih drvenih kuća traži dobavljače sirovina za svoje proizvode. Tvrtku posebno zanimaju: daske i gredice od smrekove palube, blanjano drveće i podne daske od smreke, šindre, vunena krovna izolacija i žičana mreža protiv glodavaca


BRTR20200812001 Inovativna turska IT tvrtka za razvoj web i mobilnih aplikacija traži poslovne partnere 
Turska tvrtka specijalizirana za IT rješenja, posebno za web i mobilne aplikacije, razvila je mnoga rješenja za tvrtke u Turskoj i europskim zemljama. Aplikacije se uglavnom koriste u sektorima poput građevinarstva, energetike i e-trgovine. Tvrtka bi željela proširiti svoj portfelj, te traže IT tvrtke koje su u potrazi za agentom u Turskoj.