Poslovni susreti na temu zelene ekonomije Sajam Pollutec Horizon

Paris nord Villepinte expo, Pav.6, 30. studenog i 1. prosinca 2011.

Hrvatska gospodarska komora - županijska komora Rijeka zajedno sa komorama mreže Nova Alpe Adria koordinira sudjelovanje tvrtki iz regija Friuli Venezia Giulia, Veneto, Koruška te Slovenije, Istre i Primorsko gornske županije kako bi sudjelovale na poslovnim susretima na temu zelene tehnologije koji će se održati u Parizu, za vrijeme trajanja sajma Pollutec Horizon.

Susrete organiziraju komore Pariza i Versailla u okviru Europske poduzetničke mreže. Predviđa se sudjelovanje tvrtki iz Europske unije ali također i Afrike te Južne Amerike, zahvaljujući saradnji sa organizacijom UNIDO. Uključeni su slijedeći sektori:

  • okoliš
  • energija
  • čiste tehnologije

Kako se registrirati:

1) Otvorite web platformu http://pollutec2011.b2b-match.com

2) Otvorite link REGISTRACIJA i slijedite uputstva kako biste unijeli podatke o vašoj kompaniji koji će biti objavljeni u on line katalogu

REGISTRIRATI SE MOŽETE DO 4. STUDENOG 2011. Od 4 studenog do 22. studenog tvrtke će iz on line kataloga moći odabrati partnere za razgovor.

Detalji o koracima koje treba poduzimati pri registraciji nalaze se na linku http://pollutec2011.b2b-match.com. Pažljivo ih pročitajte.

Plaćanje:

Tvrtke koje sudjeluju na poslovnim razgovorima trebati će platiti pristojbu. Fakturu će vam ispostaviti direktno organizator prema adresi koju ste naveli u vašem profilu;

-          100 € za sudionike iz zemalja EU

-          119,60 € za sudionike iz zemlja izvan EU 

Službeni jezik susreta biti će engleski.

Također vas molimo da nam pošaljte kopiju registracije, kako bismo vam poslali detaljne informacije vezane za smještaj i putovanje. Kopiju registracije pošaljite na fax 051 216 033, e - mail: santonin@hgk.hr.

Lokacija