Pronađite nove kupce, dobavljače i suradnike na bilateralnim susretima u okviru sajma Pollutec!

Pollutec je najveći specijalizirani sajam zaštite okoliša, koji na jednom mjestu i za različite sektore djelatnosti nudi raspon rješenja i opreme za okoliš, tehnologije i usluga za upravljanje industrijskim procesima i upravljanje vodama u sektoru graditeljstva i građevinarstva, energetike, prehrambene industrije i ostalih industrijskih sektora (kemikalije, lijekovi, mehanika, metalurgija)

24. izdanje sajma Pollutec u 4 dana trajanja sajma okupiti će više od 2.400 izlagača iz 42 različitih zemalja zajedno sa 75.000 stručnih posjetitelja iz industrije, građevinarstva i sektora usluga, kao i lokalnih vlasti.

Prepoznajući važnost i potencijale ovoga sajma za sve subjekte koji djeluju u ovome području, HGK –Europska poduzetnička mreža Hrvatska uključila se u organizaciju poslovnih susreta u okviru sajma i omogućila hrvatskim tvrtkama da se na jednom mjestu susretnu i ugovore sastanke sa stranim tvrtkama koje djeluju u ovome području kako bi razmotrili mogućnosti zajedničke suradnje. Cilj ovih  Pan-Europskih profesionalnih poslovnih sastanaka je poticanje internacionalizacije između tvrtki u sektoru okoliša kao i energetskom sektoru.

Sektori:

Zrak, analiza – mjerenje - praćenje, čista energija i obnovljivi izvori energije, staklenički plinovi, mobilnost, buka, rizici upravljanja okolišem, tlo, otpad (zbrinjavanje otpada, recikliranje, iskorištavanje otpada ,sakupljanje vozila, transport i logistika, čišćenje - pročišćavanje),vode i otpadne vode (sakupljanje voda - bušenje - skladištenje, cijevi - mreža, pumpe - spojnice - tretiranje voda i otpadnih voda, ponovna upotreba, upravljanje vodama, organizacije, uprava, istraživački instituti, javna tijela i institucije (Nacionalni i regionalni štandovi).

Osim što će biti pokriveni svi sektori koji se odnose na okoliš, poseban naglasak biti će na energetskom sektoru, obnovljivim izvorima energije, eko - tehnologijama, mobilnosti, održivoj gradnji i održivi razvoj kao cjelini.

Cijena sudjelovanja iznosi 150 eura , a prijava se vrši izravno u sustav www.b2fair.com/pollutec2010

Participacija uključuje slijedeće:

-          Registraciju profila Vaše tvrtke u on-line sustav

-          Profesionalni savjet i pomoć b2fair tima prije, za vrijeme i nakon događaja

-          Planiranje bilateralnih poslovnih razgovora

-          Usluge prevođenja (engleski - francuski)

-          Pomoć i savjeti vezano za sklapanje Sporazuma o suradnji

-          Besplatan ulaz na sajam Pollutec prema programiranim bilateralnim razgovorima

-          Pomoć u organizaciji poslovnog puta (smještaj, prijevoz)

-          Prilikom dolaska svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored sastanaka

-          Pozivnica za b2fair večernje druženje 01. prosinca 2010.

-          Piće na zatvaranju događanja 03. Prosinca 2010.

-         Osvježenje tijekom bilateralnih sastanaka

Za više informacija i za pomoć oko registracije slobodno kontaktirajte Europsku poduzetničku mrežu, gđu Irenu Spahić, tel 01 4561 774 ili na e-mail ispahic@hgk.hr

Lokacija

Priloženi dokumenti: