Poslovni razgovori Baltic Fashion & Textile Vilnius 2016Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Baltic Fashion & Textile Vilnius 2016 koji će se održati 30. rujna. u Vilniusu, Litvi, tijekom Međunarodnog sajma mode, tekstila i inovacija BALTIC FASHION & TEXTILE 2016

Ovi poslovni razgovori odlična su prilika za tvrtke iz tekstilne i modne industrije koje traže potencijalne poslovne partnere u Litvi i drugim zemljama, kako bi istražili posljednje trendove i najnovije tehnologije na ovome području.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 25. rujna 2016:

https://www.b2match.eu/balticfashion2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija