Poslovni susreti „ICT & Automation in industry“ na Međunarodnom sajmu Plovdiv

30. rujna 2010, o okviru Međunarodnog sajma Plovdiv, u Bugarskoj, Enterprise Europe Network - Bugarska  organizira poslovne susrete tvrtki iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije i automatizacije.

Sastanci će se održati u zasebnom području izložbenog štanda bugarske softverske tvrtke ORAK Engineering (II-26). Sudionici poslovnih susreta imati će mogućnost susresti potencijalne  poslovne partnere iz Europe, promovirati svoje usluge i proizvode, te pronaći tehnologije i proizvode koje bi mogli implementirati. Tijekom unaprijed dogovorenih poslovnih sastanaka, 30. rujna 2010, tvrtke, istraživački timovi i predstavnici akademskih institucija imati će priliku izravno kontaktirati unaprijed identificirane tvrtke ili organizacije.

Sudjelovanje na poslovnim sastancima je besplatno.

Detaljnije informacije kao i upute za registraciju možete pronaći na Internet stranici http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?eventid=2363&layout=3

Krajnji rok prijave i unosa profila - 13. rujan 2010
Krajnji rok za odabir željenih sastanaka - 18. rujan 2010

Kome je namijenjeno:
ICT  klasteri i udruge, tvrtke, akademski i istraživački instituti, kao i tvrtke i R & D timovi zainteresirani za najnovija postignuća na ovome području.

Lokacija