Međunarodni sajam Timber, Klagenfurt – poziv na sudjelovanje u B2B poslovnim razgovorima

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka, Europska poduzetnička mreža Hrvatske, poziva Vas na multilateralne poslovne razgovore koji će se održati dana 30. kolovoza 2012. godine tijekom Međunarodnog sajma Timber u Klagenfurtu.

 

Događanje je organizirano u okviru mreže komora Nova Alpe Adria, a u suradnji Gospodarske komore Koruške te Obrtničke komore Slovenije i Gospodarskih komora Trst, Udine, Slovenija, Rijeka i Pula te Centra za vanjsku trgovinu regije Veneto.

 

Iskoristite priliku za ostvarivanje izravnih poslovnih kontakata s tvrtkama južne i jugoistočne Europe i donositeljima odluka u javnom sektoru iz područja drvnih konstrukcija i šumarstva. Pronađite nove poslovne partnere, razmijenite iskustva i upoznajte nove tehnike i proizvode.

Kada:                    četvrtak, 30. kolovoza 2012, 9:00 h do 12:30 h
Gdje:                    Klagenfurter Messe, Messeplatz 1, 9020 Klagenfurt am Wörthersee

Messe-Centrum 5, 1. kat, dvorana 1 i 2

Kako:                    Registracija na www.b2match.eu/timberfair2012

Molimo Vas da pošaljete svoj profil do 10. kolovoza 2012!

 

Nakon registracije na www.b2match.eu/timberfair2012 bit će objavljeni profili svih prijavljenih tvrtki, među kojima ćete moći odabrati sugovornike za poslovne razgovore. Nekoliko dana prije događanja poslat ćemo Vam individualni raspored Vaših B2B sastanaka. Službeni jezik poslovnih razgovora je engleski.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdffinal awk einladung-a5 15 06 2012.pdf (764,57 kb)