Poslovni susreti u sklopu Sajma franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC

HGK-Županijska komora Rijeka po prvi puta organizira međunarodni Sajam franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia) koji će se održati 29. i 30. svibnja 2015. godine u Milenij hotelima d.o.o. u Opatiji. Sajam se organizira u partnerstvu sa Primorsko-goranskom županijom, Gradom Opatija, Hrvatskom obrtničkom komorom - Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Turističkom zajednicom Kvarnera, Turističkom zajednicom grada Opatije, Unioncamere Veneto, Hrvatskom udrugom za franšizno poslovanje i Surf´n´friesom, riječkim fast food lancem, najbrže rastućom franšizom u Hrvatskoj.

Iako je prisutno godinama, franšizno poslovanje u Hrvatskoj nije dovoljno poznato i promovirano pa se zato otvara mogućnost organizacije takve manifestacije u nas. U sklopu Sajma planira se i znanstveno-stručna konferencija o temama vezanim za franšizu, financijske, savjetodavne i ostale djelatnosti koje će se predstaviti na Sajmu.

Cilj Sajma je da se kroz dva dana održavanja predstave uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te pružatelji financijskih i konzultantskih usluga, potencijalnim franšizerima. Na taj bi način poduzetnici, na jednom mjestu, dobili cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje poslovanja.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na telefon ++385 51 209 116, 209 139 i 209 119, na e-mail: info-fec@hgk.hr, a svakako posjetite web stranicu Sajma http://fec.hgk.hr


Osim sajma, svim sudionicima i zainteresiranim tvrtkama biti će pružena mogućnost sudjelovanja na poslovnim siusretima koji će se održati u sklopu sajma, 29.svibnja 2015.
HGK – Županijska komora Rijeka i Europska poduzetnička mreža Hrvatske sa zadovoljstvom Vas pozivaju da se prijavite za sudjelovanje na poslovnim susretima.

Tko može sudjelovati:

Dobrodošli su svi koji razmišljaju o kupnji ili prodaji franšize ili namjeravaju investirati u isprobani poslovni model te svi koji se žele upustiti u poduzetničke pothvate, a posebice tvrtke koje nude financijske ili intelektualne usluge.

Iako je sajam tematski vezan za franšizu, financijske i konzultantske usluge poslovni susreti namijenjeni su i poduzetnicima iz ostalih djelatnosti koji žele:
- pronaći poslovne partnere
- razmijeniti poslovna iskustva
- plasirati svoje proizvode i usluge na novim tržištima

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, a prijaviti se možete putem linka: http://fec2015.talkb2b.net/hr

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfprijava-za-sudjelovanje-izlaga-i.pdf (70,91 kb)